Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Animovaná pohádka: Náročná práce malého amorka

amorek animovaná pohádkaAmorci jsou malí poslové lásky, které lidi nevidí, ale pravidelně je navštěvují. Předávají jim láskyplná poselství a seznamují je s jejich budoucími partnery. Díky nim vznikají krátkodobé úlety i vztahy na celý život. Amorek z našeho příběhu je však trochu nezbeda, který se nechá snadno rozptýlit. Jednou se mu to ale vymstí, protože se dopustí osudného omylu. Myslíte, že se mu ho podaří napravit?

Číst dál: Animovaná pohádka: Náročná práce malého amorka

Filmová pohádka: Malá mořská víla

malá mořská vílaŽil kdysi dávno jeden král, který byl vládcem všech moří. Měl mnoho dcer, avšak nejmilovanější byla ta nejmladší – malá mořská víla. Byla velmi krásná a měla ten nejlíbeznější hlas, jaký si dovedete představit. Klid v jejím srdci však narušila jedna bouře, během níž ztroskotal koráb s mladým princem. Zachránila ho a na první pohled se do něj zamilovala. Od té doby myslela jen na to, jak se stát člověkem.

Číst dál: Filmová pohádka: Malá mořská víla

Animovaná pohádka: Suvenýry z cest

sněhulák pixar studioDovolené nejsou jen o relaxaci a zábavě, ale mnohdy i o suvenýrech, které si z těchto cest přivezeme domů na památku. Jak sami uvidíte i tyto předměty žijí svým vlastním životem, a jak to tak bývá – některé mají „Havaj“ stále, zatímco jiné trápí nějaké starosti. Tentokrát je hlavní postavou příběhu sněhulák uvězněný v dekorační skleněné kouli. Podaří se mu z ní dostat ven?

Číst dál: Animovaná pohádka: Suvenýry z cest

Filmová pohádka: Třetí princ

třetí princ pohádkaNa motivy stejnojmenné pohádky od Karla Jaromíra Erbena vznikla v roce 1982 filmová adaptace režiséra Antonína Moskalyka v hlavní roli s Pavlem Trávníčkem a Libuškou Šafránkovou. Příběh o třech princích a dvou zakletých princeznách z diamantových skal patří stále mezi oblíbené a často vyhledávané o prázdninách, Vánocích či jiných svátcích. Udělejte si odpolední pohodu se Splněným dětským přáním.

Číst dál: Filmová pohádka: Třetí princ

Aktuální kolo