Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Animovaná pohádka: O mráčcích a čápech

mráček a čápMilé děti, jistě jste se již někdy ptali svých rodičů, odkud se na světě berou děti. Prozradili vám, že je nosí čápi? Něco na tom možná bude! Co však určitě zatím netušíte, kam tito dlouhonozí ptáci pro miminka, ať už lidská nebo zvířecí, létají. Pokud chcete přijít celé záhadě na kloub, podívejte se na dnešní pohádku O mráčcích a čápech, budete se hezky bavit.

Číst dál: Animovaná pohádka: O mráčcích a čápech

Filmová pohádka: O princezně Zlatovlásce a udatném Jiříkovi

zlatovláskaMilé děti, dnešní pohádka vypráví o chytrém a pohledném Jiříkovi, který se vydal do světa, aby pro získal pro svého krále nejkrásnější ze všech princezen – Zlatovlásku. Ochutnal totiž sousto z kouzelného pokrmu určeného pro vladaře, díky němuž pak začal rozumět řeči zvířat. Aby si zasloužil odpuštění, slíbil, že svému pánovi přivede jeho budoucí manželku. Během cest zažije mnohá dobrodružství, stejně jako při plnění úkolů, aby Zlatovlásku získal.

Číst dál: Filmová pohádka: O princezně Zlatovlásce a udatném Jiříkovi

5. kolo: Další dětské přání bude dobrodružství v africkém stylu

zoo a safari dvůr králové a splněné dětské přáníPřipravujeme další dětské přání, které jsme tentokrát nazvali Vysněný den s Genny Ciatti. Tentokrát jsme vybrali dítě na základě žádosti, kterou nám poslala jeho maminka. Komu se splní sen, zůstává zatím tajemstvím. Prozradíme však, jak bude další akce se Splněným dětským přáním probíhat. Za velkým dobrodružstvím se vydáme až na safari.

Číst dál: 5. kolo: Další dětské přání bude dobrodružství v africkém stylu

Animovaná pohádka: O lvovi a neodbytném pavoučkovi

splněné dětské přáníJe divoký lev skutečně králem všech zvířat? Tentokrát se můžete seznámit s jedním, který to nemá v životě jednoduché – místo aby v horké savaně klidně odpočíval ve stínu stromů, musí čelit teroru malého pavoučka. A jak se brzy ukáže, baví se na jeho účet nejen toto malé stvoření, ale i další ze zdejších zvířecích obyvatel.

Číst dál: Animovaná pohádka: O lvovi a neodbytném pavoučkovi

Aktuální kolo