Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Rodinné přání se na hradě Grabštejn neuskutečnilo

rodinné přání hrad grabštejnSplněné dětské přání připravovalo další akci pro rodiny s handicapovanými a nemocnými dětmi. Měla se uskutečnit 5. července 2014 v prostředí malebného hradu Grabštejn – na programu byla nejen prohlídka v doprovodu dobové svaté Barbory, ale také místní festival Létohrádky. Na poslední chvíli jsme však byli nuceni akci zrušit. Pro tři děti s rodiči, které Splněné dětské přání tentokráte vybralo, připravujeme náhradní rodinné přání.

Číst dál: Rodinné přání se na hradě Grabštejn neuskutečnilo

Malebný zámek Slavkov ožije tradičním bálem princezen

princeznovský bál slavkovLetos se na zámku Slavkov – Austerlitz uskuteční 11. ročník oblíbeného princeznovského bálu. Malé i velké princezny jsou srdečně zvány na pohádkovou akci, která se uskuteční v sobotu 12. července v prostorách zámeckého parku. I tentokrát bude připravený bohatý doprovodný program.

Číst dál: Malebný zámek Slavkov ožije tradičním bálem princezen

Filmová pohádka: Tři veteráni

tři veterániPamatujete si na pohádku o třech vysloužilých kavalírech, které ztvárnili Rudolf Hrušínský, Petr Čepek a Josef Somr? A právě v tomto snímku zazněla jedna z nejznámějších písní Jaroslava Uhlíře a Zdeňka Svěráka – Není nutno. Připomeňte si nevídané dobrodružství o lakomém králi, princezně s dlouhým nosem a třech nerozlučných kamarádech.

Číst dál: Filmová pohádka: Tři veteráni

Animovaná pohádka: Malá holčička a pouliční umělci

pixar a splnene detske praniŽivé sochy, nadějné hudebníky a šikovné umělce vídáme v městských ulicích často. Někteří se na sebe snaží upoutat pozornost více, jiní se nepřetrhnou. Když malá holčička vyrazí na náměstí se zlatou mincí, aby ji pro štěstí vhodila do tamní kašny, nemá nejmenší tušení, jaké dobrodružství ji zanedlouho čeká. Jak sami uvidíte, je sice malá, ale dost šikovná!

Číst dál: Animovaná pohádka: Malá holčička a pouliční umělci

Aktuální kolo