Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Filmová pohádka: Anička s lískovými oříšky

anička s lískovými oříškyNaším posláním je přinášet radost a zábavu ke všem dětem bez ohledu na jejich onemocnění. Splněné dětské přání proto vašim ratolestem nabídne každé pondělí od 10:00 hezkou filmovou pohádku. Jako první jsme vybrali Aničku s lískovými oříšky podle námětu Jana Vladislava. Zvítězí láska nad lží a nenávistí, nebo se podaří zpřetrhat pouta mezi zamilovanými lidmi a nerozlučnými sestrami?

Číst dál: Filmová pohádka: Anička s lískovými oříšky

Jak zabavit své dítko? Splněné dětské přání vám pomůže pohádkou!

splněné dětské přání - pohádkyMilí rodiče, Splněné dětské přání má pro vás, a především pro vaše ratolesti příjemnou novinku! Přemýšleli jsme, jak bychom mohli potěšit všechny děti bez ohledu na věk a zdravotní omezení. Naším cílem bylo vymyslet zábavu, kterou si mohou užívat v pohodlí domova bez ohledu na to, na jakém místě v republice se zrovna nacházíte. Jaké překvapení máme tentokrát?

Číst dál: Jak zabavit své dítko? Splněné dětské přání vám pomůže pohádkou!

Látková panenka Martinka pomáhá dětem lépe zvládat rehabilitační cviky

splněné dětské přání rehabilitační panenkaDiplomovaná specialistka Markéta Růžičková je registrovaná fyzioterapeutka, která se věnuje dětské vývojové rehabilitaci. Dojíždí k maminkám domů, nebo cvičení provádí v útulné domácí ordinaci v Praze. Každá návštěva trvá zhruba 60 minut. Děti tak mají dostatek času na adaptaci a předvedení dovedností, jaké zvládají a jaké ne. Teď mají ke cvičení i novou panenku, která jim ulehčí cvičení a poskytne prima zábavu.

Číst dál: Látková panenka Martinka pomáhá dětem lépe zvládat rehabilitační cviky

Připravujeme první vinnou degustaci pro potenciální sponzory

splněné dětské přáníRádi bychom Vás informovali o vinné degustaci, kterou pořádá nezisková organizace Splněné dětské přání pro majitele a odpovědné zástupce firem. Akce se uskuteční ve středu 25. června 2014 od 19 hodin v útulném salonku restaurace Potrefená husa – Albertov, Praha 2.

Číst dál: Připravujeme první vinnou degustaci pro potenciální sponzory

Aktuální kolo