Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Maminka Andrea: Doktoři jsou jenom lidé, kteří se mohou často mýlit

speciální kolo - vánoční přáníMít jednu těžce nemocnou ratolest je vážně hodně náročné. Když se vám ale narodí obě dvě děti vážně postižené, tak to je již pořádně tvrdý oříšek. Bohužel ani věda není všemocná – ačkoli byly všechny výsledky v pořádku, realita je nakonec jiná. Dnešní příběh je velmi silný, rodina si zaslouží velký obdiv!

Číst dál: Maminka Andrea: Doktoři jsou jenom lidé, kteří se mohou často mýlit

Rodinné přání: Které děti a rodiče potěšíme tentokrát?

hlas česko slovenskaVe dnech od 28. 5. do 2. 6. pořádalo Splněné dětské přání soutěž o účast na dalším semifinálovém večeru televizní show Hlas Česko Slovenska. Nyní už je rozhodnuto! Vybrali jsme 2 rodiny, které akce osobně zúčastní. Uvidí talentované zpěváky, moderátorskou dvojici Tinu a Leoše a samozřejmě také pětici porotců – Pepu Vojtka, Daru Rolins, Michala Davida, Martu Jandovou a Mika Spirita. Na koho se usmálo štěstí?

Číst dál: Rodinné přání: Které děti a rodiče potěšíme tentokrát?

Kam vyrazit s rodinou na Den dětí? Tipy na různá místa po celé Praze

splněné dětské přáníBydlíte v Praze a přemýšlíte, kam se svými ratolestmi vyrazit za zábavou na Den dětí? Splněné dětské přání připravilo pár tipů na zajímavé akce – s letadly na letišti, za hvězdami do planetária, za zvířátky do Zoo Praha, nebo z pohádky do pohádky, na své si snad přijde každý.

Číst dál: Kam vyrazit s rodinou na Den dětí? Tipy na různá místa po celé Praze

Nellinka a Kristýnka zavítaly na první živý přenos soutěže Hlas Česko Slovenska

hlas česko slovenskaSplněné dětské přání vzalo další rodiny za kulturou, tentokrát do barrandovských ateliérů v Praze, kde se ve středu 28. května ve večerních hodinách uskutečnilo první semifinálové kolo Hlasu Česko Slovenska. Záře reflektorů, jedinečná atmosféra a samozřejmě blízkost známých osobností doslova brali dech. Krásný zážitek si tentokrát užila 17letá Kristýnka a 16letá Nellinka.

Číst dál: Nellinka a Kristýnka zavítaly na první živý přenos soutěže Hlas Česko Slovenska

Aktuální kolo