Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Kristýnčina maminka se dlouho ptala: „Proč zrovna já?“

speciální kolo - vánoční přáníSedmnáctiletá Kristýnka žije s maminkou a jejím přítelem v Litvínově. Downův syndrom jí nebrání v tom, aby byla veselá a měla chuť se rozvíjet a učit novým věcem. Naopak jsme se dozvěděli, že se snaží zapadnout mezi své zdravé spolužáky a užívá si každou chvíli naplno. Co dalšího nám paní Žaneta prozradila o své dcerce, která je pro ni velkou inspirací?

Číst dál: Kristýnčina maminka se dlouho ptala: „Proč zrovna já?“

Maminka Míša: Co se dělo kolem mých dětí, bych nepřála ani největšímu nepříteli

speciální kolo - vánoční přáníOčekávání miminka je velká životní změna. Michaela byla na začátku nastávající maminkou s nadšením a očekáváním, nakonec však přišel velký šok. Jedno z dětí zemřelo, druhé, které přežilo je velmi vážně nemocné. Přesně takový příběh si dnes máte možnost přečíst. Rodiče vybízí k zamyšlení nad tím, že ačkoli každá ratolest někdy zlobí až běda, každý by měl být vděčný za její zdraví.

Číst dál: Maminka Míša: Co se dělo kolem mých dětí, bych nepřála ani největšímu nepříteli

Největším snem 6leté Karolínky je chodit

speciální kolo - vánoční přáníDnes vám budu vyprávět příběh o jedné skvělé babičce a hodném dědovi, kteří se s velkou láskou starají o svá dvě vnoučata. Mají to opravdu moc těžké, neboť oba musí chodit stále do práce, aby děti uživili. Tuto rodinu můžeme jenom obdivovat a přát jim hlavně pevné zdraví, které je v životě jednou ze skutečně nejdůležitějších věcí.

Číst dál: Největším snem 6leté Karolínky je chodit

Statečná Dorotka vytrvale bojuje s rakovinou

speciální kolo - vánoční přáníTentokrát se s vámi podělíme o příběh tatínka Viktora a jeho dvou dětí, Bertíka a Dorotky. Patří mu velké díky za milý rozhovor, který pro něj byl velice psychicky náročný. Zavzpomínal na věci, které se v jeho životě staly, a to mu přineslo nejen několik smutných vzpomínek, ale také vyplavilo hodně slz. Se vším se však statečně popral a s láskou se stará o svou rodinu.

Číst dál: Statečná Dorotka vytrvale bojuje s rakovinou

Aktuální kolo