Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Soutěž: Podpořte své děti v tvořivosti, na chvíli se mohou stát skutečnými spisovateli!

soutěž splněné dětské přáníV sobotu 26. dubna se v pražském Kulturním centru 12 uskuteční v rámci Světového dne knihy a autorských práv jedinečný kulturní program. Snad každé dítě si rádo sepisuje básničky, povídky, pohádky či jiné literární kousky. Podpořte ho v jeho tvorbě a přihlaste ho do soutěže, kterou pořádá Splněné dětské přání. Výherci se pochlubí svými díly v rámci autorského čtení jako skuteční spisovatelé.

Číst dál: Soutěž: Podpořte své děti v tvořivosti, na chvíli se mohou stát skutečnými spisovateli!

Nemocné a handicapované děti vyrazí do Muzea voskových figurín

madame tussandsNezisková organizace Splněné dětské přání vezme za kulturou další rodiny s handicapovanými a nemocnými dětmi. Tentokrát společně s Kristýnou a Martinou Šmejkalovými vyrazí do Muzea voskových figurín v Praze, kde uvidí nejen stálou expozici, ale navíc i speciální sekci Madame Tussands, ve které se nachází 8 soch známých hollywoodských hvězd.

Číst dál: Nemocné a handicapované děti vyrazí do Muzea voskových figurín

Maminka Žaneta: Byl to nádherný zážitek, který ještě více spojil naši rodinu

 splněné dětské přání a kristýnkaSobota 22. února se stala nevšedním dnem nejen pro herce muzikálu Děti Ráje, obzvláště pak pro patrony akce Šárku Markovou a Františka Pytlouna, ale především pro 17letou Kristýnku z Litvínova. Splněné dětské přání umožnilo holčičce s Downovým syndromem prožít její sen – zazpívala si na jevišti jako skutečná hvězda. Její maminka nám prozradila své dojmy a zážitky, a také jak tato akce rodinu ovlivnila.

Číst dál: Maminka Žaneta: Byl to nádherný zážitek, který ještě více spojil naši rodinu

Petra Junková: Kdybych byla bohatá, pomáhala bych, jak jen by to bylo možné

petra junková a splněné dětské přáníV Bílině na severu České republiky se už tento pátek, 28. února 2014, uskuteční tradiční charitativní ples, na který zavítají nejen tamní studenti, ale i obyvatelé. Oslovili jsme pořadatelku Petru Junkovou, aby nám prozradila, co ji k založení této akce motivovalo. Nastínila nám ve zkratce historii akce i zajímavosti o městě, ve kterém žije.

Číst dál: Petra Junková: Kdybych byla bohatá, pomáhala bych, jak jen by to bylo možné

Aktuální kolo