Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Gábinčino splněné přání sklízí velký úspěch

splněné dětské přání gábinkaV pátek 11. října rozzářila nezisková organizace Splněné dětské přání oči dalšímu handicapovanému dítěti. Další kolo, tentokrát s názvem Staň se na jeden den cvičitelem lachtanů, proběhlo v rámci rodinné show Cirkus Cirkus Classic za podpory patrona Martina Dejdara. Akce sklidila u návštěvníků, kteří na ni zavítali, velký ohlas. Řada z nich pak občanské sdružení podpořila dobrovolným příspěvkem, nebo zakoupením ručně vyráběné panenky.

Číst dál: Gábinčino splněné přání sklízí velký úspěch

Třetí přání splněno – Gábinka se stala cvičitelkou lachtanů

splněné dětské přání gábinkaCirkus Cirkus Classic ožil 11. října 2013 k nepoznání. Mezi návštěvníky se objevila i řada známých tváří, které přišly podpořit třetí kolo neziskové organizace Splněné dětské přání. Patnáctiletá Gábinka z Písku se chtěla stát na jeden den cvičitelkou lachtanů. Podporoval ji při tom její nový kamarád a patron kola Martin Dejdar. Jak probíhal jejich společný den? Podařilo se nakonec uskutečnit vystoupení s lachtanem Teddym?

Číst dál: Třetí přání splněno – Gábinka se stala cvičitelkou lachtanů

Gábince se splní sen – setká se s Martinem Dejdarem a živým lachtanem

splněné dětské přání gábinkaJaké je dostat pusu od lachtana a objevit se v záři reflektorů během večerní show, si už v pátek 11. října vyzkouší patnáctiletá Gábina z Písku. Tu vybralo Splněné dětské přání ze všech přihlášených kandidátů jako nejvhodnější adeptku. Holčička, která je na invalidním vozíku, prožije jedinečný den po boku Martina Dejdara, cvičitelky Perry Pedersen a jejího lachtana Teddyho. Akci přijdou podpořit i další známé osobnosti.

Číst dál: Gábince se splní sen – setká se s Martinem Dejdarem a živým lachtanem

Víte, čemu se aktuálně věnuje český herec a moderátor Martin Dejdar?

martin dejdar a splněné dětské přáníPříznivce soutěže Česko Slovensko má talent velmi překvapilo zjištění, že se na televizních obrazovkách již nebudou vídat s Martinem Dejdarem, který byl třetím členem odborné poroty. Herec ale nezahálí, svůj čas využívá naplno a věnuje se řadě aktivit. Patří mezi ně působení v divadle, moderování, natáčení seriálů a aktuálně i charitativní činnost. Oblíbený showman spojil síly s neziskovou organizací Splněné dětské přání, která pro něj připravila nelehký úkol.

Číst dál: Víte, čemu se aktuálně věnuje český herec a moderátor Martin Dejdar?

Aktuální kolo