Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Jednoho dne odletí dvě krásné berušky do nebe

Splněné dětské přáníPřed pár týdny jsem se dívala na televizní zprávy a viděla zcela šokující záběry z rodinného domu, kde maminka zabila svá dvojčátka ihned po narození! Nevím, jaké okolnosti ji k tomu donutily, ale ihned jsem si vybavila příběh Barbory Machalové, která by za zdravá miminka dala úplně všechno. Osud však rozhodl jinak!

Číst dál: Jednoho dne odletí dvě krásné berušky do nebe

Nellinka, maminka a malý psík Karel společně proti rakovině

 splněné dětské přání nellinkaByla nádherná květnová sobota a zakladatelky Splněného dětského přání spolu s natáčecím štábem ráno nasedli do auta a vyrazili směr Znojmo. Cíl výletu byl všem dobře známý – navštívit patnáctiletou Nellinku, které nezisková organizace plnila její přání. Zajímalo nás, kde tato usměvavá holčička bydlí, jak vypadá její pokojíček a co si odnesla za vzpomínky na společné odpoledne strávené v nahrávacím studiu.

Číst dál: Nellinka, maminka a malý psík Karel společně proti rakovině

Čím odměnit děti za vysvědčení? Máme tip na exkluzivní dárky!

splněné dětské přáníŠkolní rok se pomalu blíží ke svému konci, na dveře klepe horké léto a s ním i spousta zážitků. Nejdříve však děti přinesou domů vysvědčení s hodnocením, jak se jim stávající školní rok dařilo. Někdo má ještě co vylepšovat, jiní zazáří se skvělými výsledky. Ať tak nebo tak, potěšte své děti za jejich snahu. Máme pro vás tip na hezký dárek, který zaručeně potěší.

Číst dál: Čím odměnit děti za vysvědčení? Máme tip na exkluzivní dárky!

Sportovní panenky nejen pomáhají, ale zároveň podporují český ženský lakros

český lakros a splněné dětské přáníPo úspěšné spolupráci s českými reprezentantkami lakrosu, pro které nezisková organizace Splněné dětské přání vyrobila panenky s jejich podobou, se připravuje další společná akce. Na mezinárodním turnaji Prague Cup, který se uskuteční od 13. do 16. června v pražském Braníku, proběhne druhé kolo dražby ručně vyráběných panenek a plakátů s fotkami hráček. A o čem vůbec tento zajímavý a pro mnohé neznámý sport je?

Číst dál: Sportovní panenky nejen pomáhají, ale zároveň podporují český ženský lakros

Aktuální kolo