Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Popřejte své mamince a obdarujte ji milým dárkem pro radost

Splněné dětské přáníBlíží se Den matek, hezká příležitost příležitost poděkovat našim maminkám a babičkám za všechno, co pro nás v životě udělaly. Svátek oceňuje ženu jako matku, oslavuje mateřství a mateřskou lásku a je skvělou příležitostí, jak ukázat ženám, že jsou pro nás vzácné, důležité a jaké požehnání je být rodiči. 

Číst dál: Popřejte své mamince a obdarujte ji milým dárkem pro radost

Štěpánek spadl do žhavého popela, díky skvělým lékařům se ho podařilo zachránit

Splněné dětské přáníBabička hlídala v létě svého milovaného vnoučka, ten ale nešťastnou náhodou spadnul do uhašeného ohniště. Na první pohled chlapec vypadal v pořádku, později se však ukázalo, že se bude vše vyvíjet jinak. Díky skvělé práci všech lékařů Štěpánek naštěstí přežil. Přečtěte si vyprávění maminky Jiřiny, která si prošla obtížnou situací, která má zatím stále ještě otevřený konec. Přijdou ještě další operativní zákroky, ale díky lásce celé rodiny se Štěpánek dobře zotavuje. 

Číst dál: Štěpánek spadl do žhavého popela, díky skvělým lékařům se ho podařilo zachránit

Martin se jednou postaví na vlastní nohy a bude běhat za ségrou

Splněné dětské přáníChlapeček se narodil zdravý, ale postupem času byl často nemocný a přestal prospívat. V osmi měsících se náhle jeho vývoj zastavil. Kdo ví, co by tenkrát pomohlo jeho zdravotní stav zlepšit? Naštěstí má skvělou maminku, která se mu neustále věnuje. Chodí s ním na rehabilitace, cvičení a plavání. Dělá všechno proto, aby její syn jednou seděl a chodil jako ostatní děti. 

Číst dál: Martin se jednou postaví na vlastní nohy a bude běhat za ségrou

SOUTĚŽ: Pochlubte se svojí velikonoční tvorbou a inspirujte ostatní

Splněné dětské přáníVelikonoce jsou svátky jara, života a nových začátků. Pusťte se během tohoto období do něčeho nového. Využijte tento čas k tomu, abyste u sebe cokoli změnili a zkusili jiný přístup, ať už se to týká jarní očisty, detoxikace, zdravějšího jídelníčku nebo lepšího životního stylu. Můžete to uplatnit i během Velikonoc a pojmout je letos jinak. Pochlubte se nám svými kreativními výtvory, výzdobou či pochoutkami. Oceníme vás milou odměnou. 

Číst dál: SOUTĚŽ: Pochlubte se svojí velikonoční tvorbou a inspirujte ostatní

Aktuální kolo