Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

I přes náročnou rodinnou situaci věří maminka Petra v lepší zítřky

Splněné dětské přáníPříběh paní Petry nás oslovil a chytil za srdce. V našich očích je to statečná žena, milující manželka a pečující maminka. Odvážně se pere se všemi komplikacemi, které se schází ze všech stran - pečuje o syna Jarečka, který má doživotní zdravotní potíže a její manžel vážně onemocněl. Skutečné hrdinky žijí mezi námi, a Petra k nim bez pochyb patří. Někdy je toho na ní opravdu hodně, nervy má na pochodu. Přesto si zachovává naději a modlí se za zlepšení situace jak pro sebe, tak i ostatní lidi na tomto světě.

Číst dál: I přes náročnou rodinnou situaci věří maminka Petra v lepší zítřky

Sbírka stolních kalendářů pokračuje i v roce 2021, podpořme autistického Adámka

Splněné dětské přáníPamatujete si na malého Adámka, pro kterého Splněné dětské přání v roce 2020 pořádalo sbírku stolních kalendářů? Tato záliba stále pokračuje, jen si autistický chlapec více vybírá témata, na která zaměřuje svou pozornost. Maminka nás proto požádala znovu o pomoc a my jsme souhlasili. Zapojte se a podpořte jejich rodinu, potřebují nový kalendář na každý den.

Číst dál: Sbírka stolních kalendářů pokračuje i v roce 2021, podpořme autistického Adámka

Splněné dětské přání obdarovalo na Štědrý den osm dětí

Splněné dětské přáníI letos jsme navázali na naši každoroční speciální akci nazvanou Vánoční přání, v rámci níž obdarováváme rodiny s handicapovanými dětmi výrobky z vlastní autorské dílničky, které navrhuje a vyrábí spoluzakladatelka organizace Martinka Šmejkalová. Komu jsme udělali radost tentokrát?

Číst dál: Splněné dětské přání obdarovalo na Štědrý den osm dětí

Natálka zvaná Čokoládka odletěla do nebe, odkud stráží své rodiče a sourozence

Splněné dětské přáníTento příběh jsme tentokrát připravovali se smutkem v duši. S životním příběhem Natálky jste se mohli prostřednictvím Splněného dětského přání seznámit už v roce 2018. Tenkrát to vypadalo, že statečná holčička vyhrála náročný boj o svůj život a začala se uzdravovat. Loni v létě se bohužel začal její zdravotní stav náhle zhoršovat, až nakonec náš svět opustila. Velice děkuji mamince Lucce, která se nám s bolestí v srdci svěřila se svými pocity a povyprávěla o posledních okamžicích, které strávila s milovanou dcerou.

Číst dál: Natálka zvaná Čokoládka odletěla do nebe, odkud stráží své rodiče a sourozence

Aktuální kolo