Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Report k Pomáhej tancem Pardubice: Dovádění s rekvizitami

Splněné dětské přáníNapadlo nás, co takhle mít nějakou pěknou foto-památku? A tak jsme spojili příjemné s užitečným. Společnost Prelude-reklama nám už před lety zhotovila originální fotostěnu s motivačními hesly, které vystihují naši rodinnou organizaci, mise a poselství. Lektorka Eva Stillerová vyrobila tematické rekvizity speciálně pro dobročinnou akci Pomáhej tancem. A výsledek? Mrkněte sami.

Číst dál: Report k Pomáhej tancem Pardubice: Dovádění s rekvizitami

Lukášek je drobný kluk, co převrhne sám plnou skříň nebo ledničku

Splněné dětské přáníPřečtěte si životní příběh maminky Evy, která se velice těšila na miminko. Těhotenství probíhalo zcela v pořádku a nikdy by ji nenapadlo, že by se jí po porodu měl život otočit totálně naruby. Na začátku to byl těžký šok, ale dnes je na svého statečného syna hrdá.

Číst dál: Lukášek je drobný kluk, co převrhne sám plnou skříň nebo ledničku

Report k Pomáhej tancem Pardubice: Bohatý program s vystoupením a tombolou

Splněné dětské přáníKromě připraveného workshopu a taneční tančírny čekalo na návštěvníky dobročinné akce i několik dalších překvapení. Přijeli se za námi podívat Ondra a Kája, dnes už teenageři, kterým jsme v minulosti splnili jejich dětské přání. Viděli jsme speciální taneční vystoupení a také ukázku břišního tance. Večer jsme uzavřeli tombolou o ceny v celkové hodnotě přes 18 tisíc korun.

Číst dál: Report k Pomáhej tancem Pardubice: Bohatý program s vystoupením a tombolou

Registrace spuštěny: Komunita pro rodiny dětí se zdravotním znevýhodněním

Splněné dětské přáníMilí rodičové, líbí se vám představa, že se setkáte s lidmi, kteří vám rozumí? Přinese vám úlevu a povzbuzení, že je tu někdo, komu se můžete svěřit s tím, čím procházíte? Oceníte prostředí, ve kterém se vaše děti se zdravotním postižením či jinakosti cítí vítané a šťastné? Pak jste srdečně vítaní v komunitě naší dobročinné rodinné organizace Splněné dětské přání. Právě probíhá registrace nových členů.

Číst dál: Registrace spuštěny: Komunita pro rodiny dětí se zdravotním znevýhodněním

Aktuální kolo