Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Vážně nemocná Viktorka prožila krásné Vánoce obklopená milující rodinou

Splněné dětské přáníDenise se narodila na první pohled zdravá holčička. Ve druhém měsíci jejího života se ale situace nečekaně změnila a specialisty byla diagnostikována těžká onemocnění, mezi které patří epileptický syndrom, těžká psychomotorická retardace, hypertonie a zrakové poruchy. Viky je usměvavá a milá holčička, což hodně pomáhá při jejích náročných cvičebních procedurách. Maminka neustále bojuje za zlepšení jejího zdravotního stavu a má velkou radost z toho, když jsou vidět výsledky.

Číst dál: Vážně nemocná Viktorka prožila krásné Vánoce obklopená milující rodinou

Poporodní trauma, psychický kolaps a těžce nemocné dítě

Splněné dětské přáníTo vše a mnohem více musela zvládnout maminka Veronika. Snad jenom obrovská láska k dceři Lucince a úžasný přítel jí pomohli se zase postavit na nohy a postarat se o miminko. Když si myslela, že už to nemůže být horší, od doktorů přicházely stále horší a horší diagnózy. Přečtěte si dojemný příběh o lidské statečnosti.

Číst dál: Poporodní trauma, psychický kolaps a těžce nemocné dítě

Pro vážně nemocnou Nellinku a její rodiče je každý společný den velkým darem

Splněné dětské přáníTěžko si někdo z nás dokáže představit pocity maminky, která ukládá večer svou milovanou dcerku ke spánku a neví, zda to není třeba naposledy. Usměvavá holčička trpí nevyléčitelnou nemocí, u které se děti nedožívají příliš vysokého věku. Naštěstí má kolem sebe milující brášky a skvělou rodinu, která se snaží, aby každý její vzácný den života byl tím nejšťastnějším.

Číst dál: Pro vážně nemocnou Nellinku a její rodiče je každý společný den velkým darem

Přihlaste se na rodinnou akci: do Prahy na show Cirkus Cirkus Festival 2020

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo další akci pro rodiny a nemocné děti. Tentokrát vás pozveme do Prahy na Cirkus Cirkus Festival 2020, který se uskuteční v neděli 2. února od 14 hodin na Letenské pláni v Praze 7. Neváhejte a pošlete nám přihlášku ještě dnes!

Číst dál: Přihlaste se na rodinnou akci: do Prahy na show Cirkus Cirkus Festival 2020

Aktuální kolo