Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Registrace spuštěny: Komunita pro rodiny dětí se zdravotním znevýhodněním

Splněné dětské přáníMilí rodičové, líbí se vám představa, že se setkáte s lidmi, kteří vám rozumí? Přinese vám úlevu a povzbuzení, že je tu někdo, komu se můžete svěřit s tím, čím procházíte? Oceníte prostředí, ve kterém se vaše děti se zdravotním postižením či jinakosti cítí vítané a šťastné? Pak jste srdečně vítaní v komunitě naší dobročinné rodinné organizace Splněné dětské přání. Právě probíhá registrace nových členů.

Číst dál: Registrace spuštěny: Komunita pro rodiny dětí se zdravotním znevýhodněním

Report k Pomáhej tancem Pardubice: Roztančili jsme Zámeckou kavárnu

Splněné dětské přáníV pátek 26. února jsme zavítali na návštěvu do Pardubic na připravovaný workshop a latino tančírnu. I přes nepříznivé počasí se prostory místní Zámecké kavárny zcela zaplnili. Hosté se blíže seznámili se zoukem pod vedením zkušené lektorky Evy Stillerové. Kdo měl chuť procvičovat nebo uměl alespoň základní kroky salsy a bachaty, mohl si do sytosti užít také navazující taneční párty.

Číst dál: Report k Pomáhej tancem Pardubice: Roztančili jsme Zámeckou kavárnu

Splněné dětské přání uvítá nové dobrovolníky do týmu: Pomáhej s námi!

Splněné dětské přáníMáme skvělou zprávu pro všechny, kteří mají chuť tvořit, pomáhat, rádi vidí výsledky své aktivity a sympatizují s posláním rodinné organizace Splněné dětské přání. Naším záměrem je posílit tým dobrovolníků. Díky tomu se stanou činnosti efektivnější, pomoc účelnější a dostane se k dalším potřebným lidem. Zapojení dalších nadšenců nám umožní realizovat nové formy podpory a organizovat aktivity, na nichž už delší dobu pracujeme. PR, copywriter, editor, koordinátor, střihač videí, fundraiser nebo administrativní výpomoc. Volá Tě příležitost využít svůj um pro dobročinnost?

Číst dál: Splněné dětské přání uvítá nové dobrovolníky do týmu: Pomáhej s námi!

Splnili jsme Ondrovi jeho dlouholetý sen!

Splněné dětské přáníKdyž se spouštěla mise S Ondrou do Legolandu provázely ji pozitivní ohlasy a podpora, vypadalo to jako slibně nastartovaná mise. To ještě nikdo netušil, že o měsíc později zasáhne celosvětová pandemie, uzavřou se hranice a výletům do zahraničí bude na dlouhou dobu šmitec. Organizátorky to však nevzdávaly a v mezičase autistovi pomáhaly, jak jim síly stačily. Než se jeho přání podařilo konečně proměnit ve skutečnost.

Číst dál: Splnili jsme Ondrovi jeho dlouholetý sen!

Aktuální kolo