Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

VZPOMÍNKY: Maminka Žaneta se ptala sama sebe - proč zrovna já

splněné dětské přáníNezisková organizace Splněné dětské přání obdarovala o Vánocích v roce 2013 dvanáct vážně nemocných dětí ručně vyráběnými panenkami, které vyrobily samy její představitelky. Výrobky byly speciální především v tom, že byly zhotoveny přesně podle přání jednotlivých dětí. Sponzorem speciálního kola neboli Vánočního přání se stala poradenská skupina APOGEO. Potěšila ručně vyráběná panenka nemocnou Kristýnku? Zavzpomínejte s námi na příběh, který jsme vám poprvé představili 18. ledna 2014.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Maminka Žaneta se ptala sama sebe - proč zrovna já

Recept na cibulový chleba se slaninou a soutěž o poukázky na nákup

splněné dětské přáníMáte rádi vůni čerstvého chleba? Zbožňujete, když můžete uždibovat lahodný měkký bochánek? Upečte si domácí pečivo, na kterém si smlsne celá rodina. Zapojte se do soutěže, kterou pro vás připravilo Splněné dětské přání, a vyhrajte poukázku na nákup v Penny Marketu.

Číst dál: Recept na cibulový chleba se slaninou a soutěž o poukázky na nákup

VZPOMÍNKY: Nemocná Valinka stmelila celou rodinu

splněné dětské přáníKaždá těhotná maminka si přeje mít zdravé děťátko. Některé mají zcela jasno v tom, že handicapované by nikdy nechtěly. Ovšem, jak se zachovat v případě, že vás osud postaví před hotovou věc a miminko je již na světě? Pokud své dítě skutečně milujete, lze zvládnout vše! A o tom bude i tento příběh. Zavzpomínejte s námi na příběh, se kterým jsme vás poprvé seznámili 13. ledna 2014.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Nemocná Valinka stmelila celou rodinu

Rodinné přání: Terapie muzikálem aneb Vanda konečně promluvila!

splněné dětské přáníSplněné dětské přání vyhlásilo další rodinné přání, které bylo tentokrát velice úspěšné. Šťastné mamince se splnilo velké přání, neboť její dcera dokázala překonat své onemocnění a díky tomu prožila báječné odpoledne na muzikálu Děti Ráje. Věříme tomu, že naše akce byla úspěšným začátkem nových dívčích přátelství.

Číst dál: Rodinné přání: Terapie muzikálem aneb Vanda konečně promluvila!

Aktuální kolo