Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

VZPOMÍNKY: Štědrý den nestrávila Valinka doma, ale na operačním sále

splněné dětské přáníValerie se narodila v září 2011 jako zdravá holčička s mírnou novorozeneckou žloutenkou. Koncem listopadu proběhlo první očkování Hexavakcínou. Nikdo z lékařů sice rodičům nikdy nepotvrdil spojitost s níže popsaným onemocněním, ale zároveň ji doposud ani nikdo nevyvrátil. A kdo ví, možná to tím všechno začalo. Místo, aby si holčička užívala své 1. Vánoce doma, ocitla se v Motolské nemocnici. Zavzpomínejte s námi na příběh holčičky, kterou jsme vám poprvé představili 5. prosince 2013.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Štědrý den nestrávila Valinka doma, ale na operačním sále

Vyhlášení rodinného přání: Kdo navštíví známé Muzeum kostek?

splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo pro rodiny a jejich nemocné děti další krásnou akci s kulturním nádechem. Rodinná přání, která již delší dobu realizujeme, jsou velice oblíbená. Rodiče mají možnost opustit každodenní stereotyp a prožít se svými ratolestmi zajímavý den. Zároveň se vzájemně seznámí a díky tomu vznikají nová přátelství a zůstávají vzpomínky na celý život. S kým se setkáme tentokrát?

Číst dál: Vyhlášení rodinného přání: Kdo navštíví známé Muzeum kostek?

Nová kolekce našich výrobků je v trendy námořnickém stylu

splněné dětské přáníČas rychle utíká a brzy přivítáme léto. Organizace Splněné dětské přání pro vás zhotovila novou kolekci polštářů a kabelek. Tentokrát jsou s námořnickým designem, který je letos opravdovým hitem. S objednávkou neotálejte, každý kus je originál a máme ho pouze jednou!

Číst dál: Nová kolekce našich výrobků je v trendy námořnickém stylu

Velká hlava, šelest na srdci, boule na bříšku – to vše potkalo statečnou Klárku

splněné dětské přáníKaždý příběh je zcela originální, ale jedno mají většinou společné. Maminky se vždy těší na zdravé miminko a žádnou z nich nenapadne, když bylo jejich těhotenství bezproblémové, proč by měl přijít nějaký vážný zdravotní problém. Stejně na tom byla i maminka Klára, která po porodu prožila velký šok. Ale to si již můžete přečíst sami.

Číst dál: Velká hlava, šelest na srdci, boule na bříšku – to vše potkalo statečnou Klárku

Aktuální kolo