Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Vyhlášení výherců soutěže o nákupní poukázku do Kauflandu

splněné dětské přáníSplněné dětské přání pořádalo ve dnech od 15. do 22. dubna 2016 soutěž, ve které jste mohli vyhrát poukázku v hodnotě 500 Kč na nákup v prodejnách Kaufland. Na koho se tentokrát usmálo štěstí?

Číst dál: Vyhlášení výherců soutěže o nákupní poukázku do Kauflandu

VZPOMÍNKY: Handicapovaná Verunka nejraději tancuje s tatínkem v altánku

splněné dětské přáníKaždý z nás máme ve hvězdách vepsaný svůj osud. Jsou ženy, které v pohodě otěhotní a potom s ledovým klidem odloží dítě do ústavu. Naopak jiná maminka čeká dlouhé roky na své vytoužené miminko a nakonec ještě musí projít velkým peklem, aby si vůbec splnila svůj velký sen. Seznámíme vás dnes s Dagmarou a její dcerkou Verunkou. Zavzpomínejte společně s námi na příběh, který jsme vám poprvé představili 8. listopadu 2013.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Handicapovaná Verunka nejraději tancuje s tatínkem v altánku

Zbožňuješ Mimoně? Pořiď si originální výrobky, které nikdo jiný nemá

splněné dětské přáníSnad úplně všechny děti i dospělé okouzlily postavičky Mimoňů. Splněné dětské přání tedy neváhalo a pustilo se do šití nové originální kolekce, kterou vám dnes představíme. Vše je limitované, pokud se vám líbí, tak neváhejte s objednávkou.

Číst dál: Zbožňuješ Mimoně? Pořiď si originální výrobky, které nikdo jiný nemá

Fabiánek si vybojoval své právo na život byť v začarovaném světě

splněné dětské přáníChlapec se narodil zcela nečekaně dříve a byl umístěný v inkubátoru. Svůj život si nakonec po dlouhých dnech těžce vybojoval, ale nezůstalo to bez následků. Celá rodina si v tom období prošla stavem zoufalství a beznaděje. Díky synovi však ještě více upevnila své základy, které se závěrem staly železnými. Nyní si můžete přečíst příběh, který nám bude vyprávět maminka Monika.

Číst dál: Fabiánek si vybojoval své právo na život byť v začarovaném světě

Aktuální kolo