Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Vyhlášení výherců soutěže o nákupní poukázku do Penny Marketu

splněné dětské přáníSplněné dětské přání pořádalo ve dnech od 17. do 22. ledna 2016 soutěž, ve které jste mohli vyhrát poukázku v hodnotě 500 Kč na nákup v prodejnách Penny Market. Na koho se tentokrát usmálo štěstí?

Číst dál: Vyhlášení výherců soutěže o nákupní poukázku do Penny Marketu

Z KULTURY: Příchod roku ohnivé opice je za dveřmi

čínský nový rok 2016Zatímco většina světa má oslavy příchodu nového roku za sebou, Číňané se na svůj velký den teprve chystají. Čínský nový rok ohnivé opice vypukne 8. února, slavit se bude i první únorový víkend v Praze na holešovickém Výstavišti.

Číst dál: Z KULTURY: Příchod roku ohnivé opice je za dveřmi

Vánoční přání: Filípek se narodil bez štítné žlázy

Organizace Splněné dětské přání připravila koncem roku 2015 speciální akci – vánoční přání. Podařilo se nám potěšit několik nemocných dětí, které od nás pod stromečkem na Štědrý den našly dárečky. Dnes si můžete přečíst první příběh o chlapečkovi Filípkovi, který nám bude vyprávět jeho maminka, paní Jarmila z Prahy.

Číst dál: Vánoční přání: Filípek se narodil bez štítné žlázy

Z KULTURY: Blíží se 21. kosmetický veletrh World of Beauty & Spa jaro 2016

kosmeticky veletrhNenechte si ujít nejnovější trendy, které opět představí veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA, jehož 21. ročník se uskuteční 11. a 12. března opět ve veletržním areálu PVA EXPO PRAHA - LETŇANY. Na veletrhu najdete i stánek neziskové organizace Splněné dětské přání, kde budeme prezentovat naše ručně vyráběné produkty. 

 

Číst dál: Z KULTURY: Blíží se 21. kosmetický veletrh World of Beauty & Spa jaro 2016

Aktuální kolo