Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

VZPOMÍNKY: Handicapovaná Gábinka je od přírody veselá kupa

Splněné dětské přáníTento příběh měl být původně o naději, lásce a stěhování do nového domečku. Osud však zcela nečekaně zamíchal karty a rozdal je zcela jinak, než bylo původně v plánu. Maminka malé Gábinky však dobře ví, že není čas na slzy, které by stejně nepomohly. A proto bojuje dál! Zavzpomínejte s námi na tuto rodinu, o které jste se na našem původním webu mohli poprvé dočíst již 28. srpna 2013.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Handicapovaná Gábinka je od přírody veselá kupa

Vyhrajte nákupní poukázku do Penny Marketu a připravte si báječnou hostinu

splněné dětské přáníPlánujete posezení s přáteli či rodinou a nevíte, jakou pochoutkou je pohostit? Pusťte se do vepřových závitků s olivami. Recept je velice jednoduchý, stejně jako samotná příprava pokrmu a věřte, že si vaši hosté zaručeně pošmáknou.

Číst dál: Vyhrajte nákupní poukázku do Penny Marketu a připravte si báječnou hostinu

Vyhlašujeme výherce soutěže o ceny k muzikálu Děti Ráje

splněné dětské přáníV měsíci listopadu jste měli možnost se přihlásit do soutěže, kterou pro vás připravilo Splněné dětské přání. Přihlášek nám dorazilo velké množství a vy se dnes dozvíte, kdo z vás měl štěstí.

Číst dál: Vyhlašujeme výherce soutěže o ceny k muzikálu Děti Ráje

VZPOMÍNKY: Autistického Lukáška uspokojí jen počítač a jízda autem

splněné dětské přáníPaní Soňa je maminkou malého Lukáška, který má diagnostikovaný dětský autismus a k tomu přidružené nemoci jako mentální retardaci, hypotonický syndrom, alergii na mléko, sóju a další potraviny. Proto musí být v péči mnoha specialistů. O vytoužené miminko se s manželem snažili pět let, až se jim to konečně podařilo. Osud jim ale připravil nečekané překvapení. Zavzpomínejte s námi na příběh, který jsme na našem původním webu poprvé publikovali 16. srpna 2013.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Autistického Lukáška uspokojí jen počítač a jízda autem

Aktuální kolo