Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Vyhlašujeme výherce soutěže o ceny k muzikálu Děti Ráje

splněné dětské přáníV měsíci listopadu jste měli možnost se přihlásit do soutěže, kterou pro vás připravilo Splněné dětské přání. Přihlášek nám dorazilo velké množství a vy se dnes dozvíte, kdo z vás měl štěstí.

Číst dál: Vyhlašujeme výherce soutěže o ceny k muzikálu Děti Ráje

VZPOMÍNKY: Autistického Lukáška uspokojí jen počítač a jízda autem

splněné dětské přáníPaní Soňa je maminkou malého Lukáška, který má diagnostikovaný dětský autismus a k tomu přidružené nemoci jako mentální retardaci, hypotonický syndrom, alergii na mléko, sóju a další potraviny. Proto musí být v péči mnoha specialistů. O vytoužené miminko se s manželem snažili pět let, až se jim to konečně podařilo. Osud jim ale připravil nečekané překvapení. Zavzpomínejte s námi na příběh, který jsme na našem původním webu poprvé publikovali 16. srpna 2013.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Autistického Lukáška uspokojí jen počítač a jízda autem

Vyhlášení výherců soutěže o nákupní poukázky do Kauflandu

splněné dětské přáníSplněné dětské přání pořádalo ve dnech od 6. do 12. listopadu 2015 soutěž, ve které jste mohli vyhrát poukázky na nákup v prodejnách Kaufland. Na koho se tentokrát usmálo štěstí?

Číst dál: Vyhlášení výherců soutěže o nákupní poukázky do Kauflandu

Maminka nemocného Filípka má jedno velké přání – aby byl její syn zdravý!

splněné dětské přáníKaždá rodina se těší na své první dítě. Všichni zcela automaticky očekávají, že se jim narodí zcela zdravý potomek. Vždyť často není důvod mít nějaké pochybnosti. Bohužel většinou jenom osud rozhodne, jaký bude konečný výsledek a rodičům nezůstává žádná jiná možnost než bojovat. Přečtěte si jeden takový příběh, který vypráví maminka Andrea.

Číst dál: Maminka nemocného Filípka má jedno velké přání – aby byl její syn zdravý!

Aktuální kolo