Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Soutěžte o poukázky do Kauflandu a uvařte si pak lahodnou pochoutku

splněné dětské přáníA je to tu zas, mučivá otázka, co si dnes dát k večeři. Poradíme vám, jakou dobrotou můžete překvapit během sychravých podzimních dnů – zkuste připravit salát z pečené dýně. Recept je rychlý a jednoduchý, přesto ale zaujme svým zajímavým obsahem. Pusťte se do toho, ať si můžete smlsnout na této pochoutce. Suroviny seženete v obchodním řetězci Kaufland – zapojte se do naší soutěže a získejte poukázky na nákup.

Číst dál: Soutěžte o poukázky do Kauflandu a uvařte si pak lahodnou pochoutku

Vyhlášení výherců soutěže o knížky za měsíc říjen

splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo na měsíc říjen ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora soutěž o knihy Pletení, Háčkování a Ptáci, motýlci, zvířátka a rostliny. Dnes se dozvíte jména tří výherkyň, které potěšíme a odměníme báječnou cenou.

Číst dál: Vyhlášení výherců soutěže o knížky za měsíc říjen

Ušetřete si práci s balením dárků a překvapte originalitou

splněné dětské přáníChystáte se letos opět kupovat celofánové sáčky a velké role vánočního papíru? Máme pro vás příjemnou změnu, díky které ušetříte naše životní prostředí a ještě navíc uděláte obdarovaným radost originálním balením. Splněné dětské přání pro vás vlastnoručně ušilo speciální kolekci nových výrobků. Výtěžek z jejich prodeje nám pomůže splnit přání dalším vážně nemocným dětem.

Číst dál: Ušetřete si práci s balením dárků a překvapte originalitou

Vyhlášení výherce měsíční soutěže o knihu Šijeme tašky

splněné dětské přáníSplněné dětské přání ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora připravilo na měsíc říjen soutěž o knížku Šijeme tašky, kterou napsala autorka Henleyová Helen Angharad. Dnes si můžete přečíst jméno šťastné výherkyně.

Číst dál: Vyhlášení výherce měsíční soutěže o knihu Šijeme tašky

Aktuální kolo