Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Vážně nemocný Kubík naučil své rodiče vidět svět jinýma očima

splněné dětské přáníMaminka Lucie se velice těšila na své první miminko, které se mohlo narodit zcela zdravé, kdyby lékaři udělali včas císařský řez. Bohužel při porodu nastaly vážné komplikace a chlapečkovi zůstalo těžké postižení na celý život. Krátce po narození prodělal celkové vyšetření a byla stanovena diagnóza dětská mozková obrna kvadruspastická forma.

Číst dál: Vážně nemocný Kubík naučil své rodiče vidět svět jinýma očima

Přihlaste se na Rodinné přání nazvané Do Egypta za královnou Kleopatrou

splnene detske praniSplněné dětské přání připravilo pro rodiny další akci, kdy budou mít možnost vyrazit na výlet do Prahy a prožít krásný den. Třeba zrovna vaše nemocné dítě si něco takového přeje, ale vy nemáte finanční možnosti koupit lístky pro celou vaši rodinku. Pošlete nám správně vyplněnou přihlášku a zkuste své štěstí.

Číst dál: Přihlaste se na Rodinné přání nazvané Do Egypta za královnou Kleopatrou

VZPOMÍNKY: Verdikt lékařů zněl, že se Adámek nedožije ani tří měsíců

splněné dětské přáníZavzpomínejte dnes společně s námi na příběh maminky Petry, se kterým jsme vás na našich starých webových stránkách seznámili 27. července 2013. Maminka Petra bydlí v Žatci se svým synem Adámkem, který potřebuje její nepřetržitou péči. Rádi spolu lenoší, koupou se v bazénu a lumpačí. Jindy si zajdou na procházku i s fenkou Debbie. Svěřila se nám se svým dramatickým příběhem. Po porodu se jí změnil život ze dne na den, bohužel však jinak, než by čekala.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Verdikt lékařů zněl, že se Adámek nedožije ani tří měsíců

Pošli svůj výrobek a vyhraj skvělou knížku

splněné dětské přáníSplněné dětské přání ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora pro vás nachystalo novou soutěž o knížku Šijeme tašky, kterou napsala autorka Henleyová Helen Angharad. Máte možnost se inspirovat a ušít si vlastnoručně dárky pro své kamarádky třeba k Vánocům.

Číst dál: Pošli svůj výrobek a vyhraj skvělou knížku

Aktuální kolo