Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Jaký je pohled na svět z horkovzdušného balonu? Teddýsek už o tom ví své

splněné dětské přáníKdyž jsme oslavili chlapečkovi osmé narozeniny, přišel čas vypravit se na naši dobrodružnou cestu. Pohodlně jsme se usadili v autech a vyjeli směrem ke Konopišti, stále jsme však ještě nevěděli, zda bude možné let horkovzdušným balonem – povětrnostní podmínky byly velice proměnlivé, a tak si s námi počasí pohrávalo do poslední chvíle. Naše modlitby byly nakonec vyslyšeny a vše dobře dopadlo… vznesli jsme se s malým Teddýskem vzhůru do oblak.

Číst dál: Jaký je pohled na svět z horkovzdušného balonu? Teddýsek už o tom ví své

Teddýsek oslavil se Splněným dětským přáním 8. narozeniny, co mu rozzářilo oči?

splněné dětské přáníPosezení u vynikajícího oběda, oslava narozenin, báječné dárky a nezapomenutelný let horkovzdušným balonem, takový byl speciální program, který připravilo Splněné dětské přání pro vážně nemocného Teddýska. Bylo to velké dobrodružství, během něhož nás doprovázeli i naši věrní přátelé – kameraman Pepík a fotograf Aleš, a také patron tohoto zážitku zpěvák, herec a osobní kouč Martin Pošta. Dnes vám prozradíme, jak probíhala narozeninová oslava.

Číst dál: Teddýsek oslavil se Splněným dětským přáním 8. narozeniny, co mu rozzářilo oči?

Rodinné přání: Chcete zažít natáčení 6. dílu Básníků na vlastní kůži?

Splněné dětské přáníOrganizace Splněné dětské přání připravila další akci pro rodiny s handicapovanými a vážně nemocnými dětmi. Tentokrát nás v našem úsilí podpořila producentská společnost Bio Illusion, pod jejíž taktovkou momentálně natáčí režisér Dušan Klein již šesté pokračování Básníků. Vybereme jednu rodinku, která se s námi podívá do zákulisí filmové světa, nahlédne na plac a uvidí herce přímo v akci. Chcete své děti potěšit jedinečným zážitkem?

Číst dál: Rodinné přání: Chcete zažít natáčení 6. dílu Básníků na vlastní kůži?

Objednej si tašku a můžeš vyhrát skvělou knížku

splněné dětské přáníNa měsíc říjen jsme pro vás ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora připravili další soutěž. V září vyhrála knížku nazvanou Papír od autorů Ayako Brodeková a Claire Waite Brownová paní Xenie Měchová z Ostravy a měla z ceny velkou radost. Tentokrát budeme soutěžit o tři knihy – Pletení, Háčkování a Ptáci, motýlci, zvířátka a rostliny. Chcete vyhrát některou z krásných knížek, ale nevíte jak na to?

Číst dál: Objednej si tašku a můžeš vyhrát skvělou knížku

Aktuální kolo