Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Vážně nemocný Teddýsek si přeje, aby se mohl mamince ještě jednou narodit

splněné dětské přáníV roce 2012 jsem poprvé psala článek o Teddýskovi. Jeho léčení vypadalo velice nadějně a tak by mě nikdy nenapadlo, že až o tři roky později budu připravovat rozhovor s maminkou Janou, bude stav jejího syna tak moc vážný. Splněné dětské přání ale věří v zázraky, stejně jako celá chlapečkova rodina, se kterou již brzy společně prožijeme krásný a nezapomenutelný den.

Číst dál: Vážně nemocný Teddýsek si přeje, aby se mohl mamince ještě jednou narodit

Martin Pošta, patron akce prozradil: Těším se na výraz ve tváři Teddýska

splněné dětské přáníZpěvák, herec a také kouč, to jsou všechno profese, kterým se Martin Pošta věnuje. Nyní bude mít ještě jednu důležitou roli, stane se patronem akce Vzhůru do oblak, kterou pořádá organizace Splněné dětské přání pro vážně nemocného Teddýska. Osmiletý chlapeček nemá dle prognóz lékařů velkou šanci na uzdravení, a tak si rodina užívá každou společnou chvilku naplno jako by byla poslední. Co Martina motivovalo k tomu, aby ji podpořil a podílel se na přípravě jedinečného zážitku, který ji čeká?

Číst dál: Martin Pošta, patron akce prozradil: Těším se na výraz ve tváři Teddýska

Splněné dětské přání se vznese do oblak s vážně nemocným Teddýskem

splněné dětské přání pro teddýskaJaké to asi je, když se člověk vznese vysoko do oblak a podívá se na svět z úplně jiného úhlu? Na tuto otázku bude již brzy znát odpověď 8letý Teddýsek, další nemocné dítě, které prožije s organizací Splněné dětské přání neuvěřitelné dobrodružství. Proč jsme vybrali právě jeho? Jaké zdravotní problémy ho trápí a kdo bude patronem této akce?

Číst dál: Splněné dětské přání se vznese do oblak s vážně nemocným Teddýskem

Splněné dětské přání připravuje další jedinečnou akci

splněné dětské přáníMilí přátelé a příznivci naší organizace, můžeme se vám pochlubit skvělou zprávou! Přes léto jsme nezaháleli a pilně připravovali další, v pořadí již 6. velké přání, během něhož prožije vybraná rodina jedinečný den s organizátorkami Splněného dětského přání. Připravili jsme pro ni zážitek, který si užijí společně, naplno a budou na něj vzpomínat celý život.

Číst dál: Splněné dětské přání připravuje další jedinečnou akci

Aktuální kolo