Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Objednej si originální kabelku a vyhraj skvělou knížku!

splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora soutěž o krásnou cenu, díky které můžete uplatnit svou kreativitu a naučit se další nové věci. Své výrobky potom můžete darovat, nebo si je nechat doma pro radost.

Číst dál: Objednej si originální kabelku a vyhraj skvělou knížku!

VZPOMÍNKY: Natálčin příběh 2. část – Pomůže svěcená voda, reiky či prosby?

splněné dětské přáníNapadlo by vás, že může být vaše dítě kvůli zácpě v ohrožení života? Paní Terezii, maminku malé Natálky, také ne. Parafínový olej, který jim lékařka předepsala, způsobil však mnohem víc trápení než užitku. A jak se ukázalo, nebylo to jediné, s čím se musela dívenka poprat. Jak pokračuje příběh Natynky a její rodiny, se dozvíte v tomto článku.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Natálčin příběh 2. část – Pomůže svěcená voda, reiky či prosby?

Soutěž o VIP vstupenky na veletrh World of Beauty & Spa a kosmetické balíčky

splněné dětské přáníStejně jako dvě desítky tisíc dalších návštěvníků si ani vy nenechte ujít příležitost zavítat do světa krásy, pohody i úžasných zážitků na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA. Letos se uskuteční jubilejní 20. ročník. Zúčastněte se soutěže, kterou pořádá Splněné dětské přání a můžete získat 2 VIP vstupenky a k tomu kosmetický balíček.

Číst dál: Soutěž o VIP vstupenky na veletrh World of Beauty & Spa a kosmetické balíčky

VZPOMÍNKY: Natálčin příběh 1. část - Aneb jak zachránit život umírající dceři?

splněné dětské přáníMalé Natálce je 8 let, ale za svůj život si toho prožila víc než dospělý člověk. Holčička statečně bojuje o svůj život a možná to byly právě modlitby její maminky, nebo silné rodinné pouto, které jí zase vdechlo zpátky život. Díky tomuto příběhu se můžete pozastavit a uvědomit si, jak moc je láska rodičů důležitá k tomu, aby nemocné děti měly vůli žít dál. Zavzpomínejte s námi na příběh, který jsme na našem původním webu vydali 17. července 2013.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Natálčin příběh 1. část - Aneb jak zachránit život umírající dceři?

Aktuální kolo