Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Vzpomínky: Obyčejná chřipka změnila Barborce život

splněné dětské přáníSplněné dětské přání uspořádalo koncem roku 2012 speciální vánoční akci. Obdarovali jsme 5 vybraných dětí překvapivými dárečky, kterými jsme se snažili splnit jejich sny. Potěšili jsme i malou Barborku, o které jsme se dozvěděli, že byla do svých 5 let naprosto zdravá. Pak ale prodělala zástavu srdíčka, zůstalo jí těžké poškození mozku a její život se od základů změnil.

Číst dál: Vzpomínky: Obyčejná chřipka změnila Barborce život

VZPOMÍNKY: Josífek neohroženě bojuje s epilepsií

splněné dětské přáníSplněné dětské přání uspořádalo koncem roku 2012 speciální vánoční akci. Obdarovali jsme 5 vybraných dětí překvapivými dárečky, kterými jsme se snažili splnit jejich sny. Jedním z těch, koho jsme potěšili, byl i malý Josífek. Jeho maminka nám o něm prozradila, že má moc rád piráty. A tak jsme se pustili s nadšením do práce a jednoho speciálního pro Pepíčka vyrobili. Jak chlapeček na dárek reagoval a podrobnosti o jeho nemoci se dozvíte z rozhovoru s jeho maminkou.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Josífek neohroženě bojuje s epilepsií

Prázdninová soutěž – pošli fotku z léta a vyhraj

prázdninová soutěžSplněné dětské přání připravilo novou soutěž pro vážně nemocné a handicapované děti, ve které můžete vyhrát skvělé ceny. Stačí splnit jednoduchý soutěžní úkol, poslat správně vyplněnou přihlášku a čekat, na koho se tentokrát usměje štěstí.

Číst dál: Prázdninová soutěž – pošli fotku z léta a vyhraj

Vážně nemocná Štěpánka donutila rodiče změnit priority

splněné dětské přáníVytoužené miminko se narodilo šťastným rodičům po umělém oplodnění. Nikdo z nich však netušil, že se jejich život za pár měsíců po jejím narození změní k nepoznání. Rodina se nerozpadla, báječný tatínek je neopustil a naopak se jejich vzájemný vztah ještě více upevnil.

Číst dál: Vážně nemocná Štěpánka donutila rodiče změnit priority

Aktuální kolo