Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Sběr plastových víček - pro někoho nesmysl, pro jiného velká pomoc

sběr plastových víčekMaminky často oslovují Splněné dětské přání s dotazem - jak a která plastová víčka se mohou sbírat, aby podpořily rodiny s handicapovanými dětmi nebo nastřádaly finance pro své vlastní potomky. Protože jsme neznali odpovědi, oslovili jsme společnost HOTTECH, která se sběru víček věnuje. Sympatický majitel firmy pan Horký nám velice ochotně poskytnul rozhovor a trpělivě odpovídal na naše zvídavé otázky.

Číst dál: Sběr plastových víček - pro někoho nesmysl, pro jiného velká pomoc

Splněné dětské přání oslavuje 1. narozeniny

splněné dětské přáníRozzářené oči, smích dětí i jejich rodičů, šťastný úsměv na tváři a nezapomenutelný zážitek na celý život. To by si přáli organizátoři Splněného dětského přání zažít pokaždé, když vyplní handicapovanému či nemocnému dítěti jeho kulturní přání. Život přináší mnoho malých i velkých starostí, které je potřeba vyvážit krásnými okamžiky. Originální projekt má 1. výročí, a protože k oslavám patří dárky, nebudou chybět ani v tomto případě.

Číst dál: Splněné dětské přání oslavuje 1. narozeniny

Ohlédnutí za 1. rokem a důležité novinky

splněné dětské přáníZa pár dní to bude rok, od doby kdy Splněné dětské přání vzniklo a splnilo sen prvnímu dítěti. Pilotní kolo sklidilo velmi pozitivní reakce, stejně jako ručně vyráběné panenky, které vyrábí samy zakladatelky. Jaké zásadní novinky a změny plánují na rok 2013?

Číst dál: Ohlédnutí za 1. rokem a důležité novinky

Splněné dětské přání: Konec světa tour 2012 vydražilo panenky za 50 tisíc korun!

konec světa tour 2012Do pražského klubu Hard Rock Cafe v neděli 3. února 2013 opět zavítala oblíbená česká kapela Legendy se vrací, aby předvedla další povedené hudební vystoupení. Na akci pozvali také organizátorky Splněného dětského přání, které pro rockery vyrobily 10 speciálních edic ručně vyšívaných panenek, jež se pak dražily na jednotlivých koncertech v rámci Konec světa tour 2012. Originální nápad návštěvníky oslovil. Kladný ohlas se projevil i na výtěžku z akce.

Číst dál: Splněné dětské přání: Konec světa tour 2012 vydražilo panenky za 50 tisíc korun!

Petr Šiška: Na turné jsme 1 panenku Markéty Konvičkové vydražili za 10 000 Kč

petr šiškaSplněné dětské přání spojilo síly s oblíbenou českou kapelou Legendy se vrací a pro jejich koncertní štaci Konec světa tour 2012, která se uskutečnila koncem loňského roku, připravilo 10 sad panenek s jejich vlastní podobiznou. Sérii deseti panenek vyrobili také pro Markétu Konvičkovou, ta je na vystoupeních doprovázela. Jaký ohlas tato originální akce sklidila u publika, prozradil lídr kapely Petr Šiška.

Číst dál: Petr Šiška: Na turné jsme 1 panenku Markéty Konvičkové vydražili za 10 000 Kč

Jaký výtěžek přineslo turné kapely Legendy se vrací 2012?

 legendy se vracíOblíbená česká kapela, o níž říká její lídr Petr Šiška, že je jediná, která nemá čas hrát písničky, proto hraje pouze hity, zakončila úspěšně svou koncertní šňůru Konec světa tour 2012. Na vystoupeních ji doprovázela také zpěvačka Markéta Konvičková a začínající umělec Daniel Mrózek. Rockeři nabídli divákům spoustu dobré muziky, vtipů, humorných příběhů a také netradiční dražbu panenek na podporu Splněného dětského přání.

Číst dál: Jaký výtěžek přineslo turné kapely Legendy se vrací 2012?

Co nám rok 2012 dal a vzal?

 splněné dětské přáníMartina Šmejkalová, jedna ze zakladatelek projektu Splněné dětské přání, připravila poslední článek, který v tomto roce vyjde. Trefný titulek - Co nám rok 2012 dal a vzal hovoří za vše. Věnujme tedy chvíli souhrnnému zhodnocení toho, co se letos v rámci Splněného dětského přání událo.

Číst dál: Co nám rok 2012 dal a vzal?

Nahlédněte klíčovou dirkou do zákulisí projektu Splněné dětské přání

splněné dětské přáníRok se pomalu chýlí ke konci, práce na projektu jsou však stále v plném proudu. V roce 2013 představíme Splněné dětské přání v novém kabátě a s atraktivnějšími možnostmi. Neopomeneme ani plnění kulturních přání handicapovaným a nemocným dětem. Chtěli byste vědět, čemu jsme se posledních měsících věnovali, jaké vánoční překvapení připravujeme a na co dalšího se můžete těšit?

Číst dál: Nahlédněte klíčovou dirkou do zákulisí projektu Splněné dětské přání

Skupina Legendy se vrací ovládla pražské Hard Rock Cafe

konec světa tour 2012To, že řetězec Hard Rock Cafe patří hudebním legendám, není novinkou. V pondělí 19. listopadu ale nebyly v hlavní roli kostýmy a kytary světových muzikantů. Pražský klub patřil jiným legendám - konkrétně členům skupiny Legendy se vrací, zpěvačce Markétě Konvičkové a Danielu Mrózkovi. A v neposlední řadě projektu pro handicapované a nemocné děti, který nese název Splněné dětské přání.

Číst dál: Skupina Legendy se vrací ovládla pražské Hard Rock Cafe

Panenky z projektu Splněné dětské přání bodují na turné Legend

 konec světa tour 2012Projekt Splněné dětské přání brzy naváže na letošní pilotní kolo, které proběhlo v Divadle Broadway, kde osmiletou Vanessku potěšila návštěva muzikálu Kleopatra. Během tiskové konference, která se uskutečnila v pražském klubu Hard Rock Cafe v pondělí 19. listopadu, představili organizátoři nejen samotný projekt, ale také jedinečné spojení se jmény, jako je Markéta Konvičková, Petr Šiška i další členové kapely Legendy se vrací. Vzápětí následoval koncert umělců v rámci KONEC SVĚTA TOUR 2012.

Číst dál: Panenky z projektu Splněné dětské přání bodují na turné Legend

Podkategorie

Aktuální kolo