Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Prodlužujeme naši velkou Prázdninovou soutěž do 5. října 2014

splněné dětské přání SOUTĚŽMáme pro vás dobrou zprávu! Obdrželi jsme mnoho žádostí od rodin, které se během léta nestihly zapojit do Prázdninové soutěže o krásné ceny, zda bychom ji mohli prodloužit. Protože bychom rádi dali příležitost i těmto opozdilcům, rozhodli jsme se vyhovět a udělat novou uzávěrku přihlášek – posílat je můžete do 5. října 2014.

Číst dál: Prodlužujeme naši velkou Prázdninovou soutěž do 5. října 2014

Prázdninová soutěž pro vážně nemocné a handicapované děti!

soutěž splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo soutěž, která je tentokrát určena pro naše malé fandy. Přinese jim radost a dopřeje skvělou zábavu během letních dnů. Krásné ceny potěší všechny - kluky i holčičky bez výjimky. Za uskutečnění této akce velmi děkujeme všem partnerům a šikovným českým ženám, neboť právě s jejich pomocí bylo možné celou akci úspěšně uspořádat. Co můžete získat? Čtěte dále!

Číst dál: Prázdninová soutěž pro vážně nemocné a handicapované děti!

Rodinko, vydej se na hrad Grabštejn v doprovodu Splněného dětského přání!

hrad grabštejn a splněné dětské přáníO víkendu 5. a 6. července se na hradním nádvoří uskuteční tradiční letní festival Létohrátky. Bohatý program nabídne hudební vyžití, divadelní představení i cirkusová vystoupení. V sobotu se mohou návštěvníci setkat také s vojáky, kteří jim předvedou vojenskou techniku i výcvik psů. Navštívit můžete také samotný hrad Grabštejn, svým malebným pohádkovým prostředím vás doslova učaruje.

Číst dál: Rodinko, vydej se na hrad Grabštejn v doprovodu Splněného dětského přání!

Chcete se osobně zúčastnit slavnostního finále televizní soutěže Hlas Česko Slovenska? Zapojte se do naší soutěže!

hlas česko slovenskaHlas Česko Slovenska se blíží do finále – už ve středu 18. června budeme vědět, kdo se stane vítězem a tedy i právoplatným majitelem 2 milionů korun. Splněné dětské přání u této významné akce samozřejmě nemůže chybět. Ve spolupráci s televizním štábem připravujeme další rodinné přání a také soutěž pro facebookové fanoušky. Živého přenosu se zúčastní 2 rodiny s nemocnými dětmi a 1 výherce.

Číst dál: Chcete se osobně zúčastnit slavnostního finále televizní soutěže Hlas Česko Slovenska? Zapojte se...

Aktuální kolo