Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Prázdninová soutěž: Vyhrajte velký balíček plný skvělých cen

Splněné dětské přáníJe tu léto, čas krásných výletů a báječných dovolených. Splněné dětské přání připravilo pro naše příznivce novou soutěž. Pošlete nám fotku, jak společně v létě trávíte čas, kam jste vyrazili a co jste prožili. K tomu odpovězte na zadané soutěžní otázky a můžete získat super výhru!

Číst dál: Prázdninová soutěž: Vyhrajte velký balíček plný skvělých cen

SOUTĚŽ: Vyhrajte dětskou kosmetiku a přebalovací tašku

Splněné dětské přáníKaždý rodič chce svému děťátku dopřát tu nejlepší péči a novopečení rodiče obzvlášť. Ať už doma máte malinký vrnící uzlíček, který spatřil světlo světa před pár dny nebo zvídavé batole, jedním z ústředních témat, kterými se budete neustále zabývat, je správná péče o citlivou dětskou pokožku. Ta potřebuje speciální a hlavně pravidelnou péči.

Číst dál: SOUTĚŽ: Vyhrajte dětskou kosmetiku a přebalovací tašku

Soutěž o vstupenky na dech beroucí Aviatickou pouť

Splněné dětské přáníO některých lidech se povídá, že se nenarodili na zemi, ale v kokpitu letadla. Rozumí si dokonale se svým strojem a jsou schopni předvádět neuvěřitelné akrobatické kousky. Přijďte je obdivovat s celou rodinou na Aviatickou pouť, která se uskuteční 3. a 4. června v letišti v Pardubicích. Přihlaste se do naší soutěže, rozdáváme 6 vstupenek!

Číst dál: Soutěž o vstupenky na dech beroucí Aviatickou pouť

Soutěž pro děti – Máme rádi zvířátka

Splněné dětské přáníJaro přišlo k nám a to je období, kdy se vydáváme na výlety do zoologických zahrad. Děti milují zvířátka a každé má to své oblíbené. Splněné dětské přání pro vás tentokrát připravilo soutěž o velký Lví balíček.

Číst dál: Soutěž pro děti – Máme rádi zvířátka

Aktuální kolo