Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Maminka malé Makulky má osvědčený lék: Pomáhá nám láska

speciální kolo - vánoční přáníMarkétka se narodila jednoho krásného květnového den. Původně to vypadalo, že to bude úplně zdravé miminko. Pár hodin po porodu se situace náhle změnila a na tělíčku se jí začaly vytvářet první puchýře. Lékaři byla určená diagnóza s velmi vzácným genetickým onemocněním EPIDERMOLYSIS BULLOSA DYSTROPHIK (EBD), které se projevuje hlavně na kůži, nicméně postihuje též sliznice a klouby.

Číst dál: Maminka malé Makulky má osvědčený lék: Pomáhá nám láska

Chcete se osobně zúčastnit slavnostního finále televizní soutěže Hlas Česko Slovenska? Zapojte se do naší soutěže!

hlas česko slovenskaHlas Česko Slovenska se blíží do finále – už ve středu 18. června budeme vědět, kdo se stane vítězem a tedy i právoplatným majitelem 2 milionů korun. Splněné dětské přání u této významné akce samozřejmě nemůže chybět. Ve spolupráci s televizním štábem připravujeme další rodinné přání a také soutěž pro facebookové fanoušky. Živého přenosu se zúčastní 2 rodiny s nemocnými dětmi a 1 výherce.

Číst dál: Chcete se osobně zúčastnit slavnostního finále televizní soutěže Hlas Česko Slovenska? Zapojte se...

18letá Zuzanka: Zjistila jsem, že i když jsem na vozíku, něco dokážu sama zvládnout

speciální kolo - vánoční přáníZuzanka pochází z dvojčat. Narodila se předčasně v sedmém měsíci, a to současně se sestřičkou Terezkou. Byly obě nedonošené, měly každá 1 440 gramů při porodu. Bohužel to, že mělo jedno miminko dětskou mozkovou obrnu, se maminka dozvěděla až ve 4. měsíci života malé Zuzanky, a to až v Praze na neurologii.

Číst dál: 18letá Zuzanka: Zjistila jsem, že i když jsem na vozíku, něco dokážu sama zvládnout

Rodinné přání: 2. semifinálový večer Hlasu Česko Slovenska byl skutečně napínavý!

hlas česko slovenska 2014Sotva zaklepal červen na dveře, Splněné dětské přání už pečlivě připravovalo další kulturní akci, na kterou by mohly vyrazit rodiny s nemocnými dětmi. A protože sklidilo poslední rodinné přání velký úspěch, rozhodly se ho organizátorky zopakovat! Na druhý semifinálový večer televizní soutěže Hlas Česko Slovenska vyrazily ve středu 4. 6. holčičky Zuzanka, Dominika a Kristýnka spolu se svými nejbližšími. A i tentokrát se všichni výtečně bavili.

Číst dál: Rodinné přání: 2. semifinálový večer Hlasu Česko Slovenska byl skutečně napínavý!

Aktuální kolo