Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Nellinka a Kristýnka zavítaly na první živý přenos soutěže Hlas Česko Slovenska

hlas česko slovenskaSplněné dětské přání vzalo další rodiny za kulturou, tentokrát do barrandovských ateliérů v Praze, kde se ve středu 28. května ve večerních hodinách uskutečnilo první semifinálové kolo Hlasu Česko Slovenska. Záře reflektorů, jedinečná atmosféra a samozřejmě blízkost známých osobností doslova brali dech. Krásný zážitek si tentokrát užila 17letá Kristýnka a 16letá Nellinka.

Číst dál: Nellinka a Kristýnka zavítaly na první živý přenos soutěže Hlas Česko Slovenska

Kam vyrazit s rodinou na Den dětí? Tipy na různá místa po celé republice

splněné dětské přáníVíkend 31. 5. a 1. 6. bude patřit především dětem. V Berouně, Třeboni, Milovicích, Ostravě a mnoha dalších městech připravili organizátoři mnoho zajímavých akcí. Některé jsou spjaté s pohádkami, v jiných si procvičíte své dovednosti, u dalších si zase trochu zarelaxujete. Splněné dětské přání vám přináší inspiraci, kam můžete vyrazit za zábavou.

Číst dál: Kam vyrazit s rodinou na Den dětí? Tipy na různá místa po celé republice

Děti ze Splněného dětského přání vyrazí na živý přenos soutěže Hlas Česko Slovenska

hlas česko slovenska 2014Ve středu 28. května 2014 se uskuteční první živý přenos talentové soutěže Hlas Česko Slovenska. Hvězdou porotu tvoří Michal David, Marta Jandová, Pepa Vojtek, Dara Rolins a Mike Spirit. Pořad začne ve 20:20 na Nově. Splněné dětské přání připravilo ve spolupráci s natáčecím štábem další rodinné přání – tentokrát budou mít krásný kulturní zážitek holčičky Nellinka a Kristýnka, které se natáčení zúčastní osobně.

Číst dál: Děti ze Splněného dětského přání vyrazí na živý přenos soutěže Hlas Česko Slovenska

Maminka šestiletého Teddýska prozradila: Druhá léčba je v podstatě experiment

speciální kolo - vánoční přáníPrvní příběh o Teddýskovi vyšel v sobotu 29. 12. 2012, kdy nevinný pád odhalil jeho závažné onemocnění. Léčba trvala rok a dva měsíce. Poprvé nastoupil zpátky do školky až v září 2013. Bohužel ještě téhož roku se náhle rakovina znovu vrátila a velice šokovala nejen celou rodinu, ale i organizátorky Splněného dětského přání, Martinu a Kristýnu.

Číst dál: Maminka šestiletého Teddýska prozradila: Druhá léčba je v podstatě experiment

Aktuální kolo