Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Maminka Míša: Co se dělo kolem mých dětí, bych nepřála ani největšímu nepříteli

speciální kolo - vánoční přáníOčekávání miminka je velká životní změna. Michaela byla na začátku nastávající maminkou s nadšením a očekáváním, nakonec však přišel velký šok. Jedno z dětí zemřelo, druhé, které přežilo je velmi vážně nemocné. Přesně takový příběh si dnes máte možnost přečíst. Rodiče vybízí k zamyšlení nad tím, že ačkoli každá ratolest někdy zlobí až běda, každý by měl být vděčný za její zdraví.

Číst dál: Maminka Míša: Co se dělo kolem mých dětí, bych nepřála ani největšímu nepříteli

Největším snem 6leté Karolínky je chodit

speciální kolo - vánoční přáníDnes vám budu vyprávět příběh o jedné skvělé babičce a hodném dědovi, kteří se s velkou láskou starají o svá dvě vnoučata. Mají to opravdu moc těžké, neboť oba musí chodit stále do práce, aby děti uživili. Tuto rodinu můžeme jenom obdivovat a přát jim hlavně pevné zdraví, které je v životě jednou ze skutečně nejdůležitějších věcí.

Číst dál: Největším snem 6leté Karolínky je chodit

Statečná Dorotka vytrvale bojuje s rakovinou

speciální kolo - vánoční přáníTentokrát se s vámi podělíme o příběh tatínka Viktora a jeho dvou dětí, Bertíka a Dorotky. Patří mu velké díky za milý rozhovor, který pro něj byl velice psychicky náročný. Zavzpomínal na věci, které se v jeho životě staly, a to mu přineslo nejen několik smutných vzpomínek, ale také vyplavilo hodně slz. Se vším se však statečně popral a s láskou se stará o svou rodinu.

Číst dál: Statečná Dorotka vytrvale bojuje s rakovinou

Usměvavý Tomášek umí okouzlit úplně každého

speciální kolo - vánoční přáníDnes nám bude vyprávět svůj příběh maminka Jana, které se původně narodil zdravý syn. Teprve kolem šestého měsíce se dozvěděla, že její miminko je vážně nemocné. Lékaři byla určena diagnóza dětská mozková obrna. Pro celou rodinu to byl velký šok, ale Tomášek se nakonec stal sluníčkem jejich životů.

Číst dál: Usměvavý Tomášek umí okouzlit úplně každého

Aktuální kolo