Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Statečná Dorotka vytrvale bojuje s rakovinou

speciální kolo - vánoční přáníTentokrát se s vámi podělíme o příběh tatínka Viktora a jeho dvou dětí, Bertíka a Dorotky. Patří mu velké díky za milý rozhovor, který pro něj byl velice psychicky náročný. Zavzpomínal na věci, které se v jeho životě staly, a to mu přineslo nejen několik smutných vzpomínek, ale také vyplavilo hodně slz. Se vším se však statečně popral a s láskou se stará o svou rodinu.

Číst dál: Statečná Dorotka vytrvale bojuje s rakovinou

Usměvavý Tomášek umí okouzlit úplně každého

speciální kolo - vánoční přáníDnes nám bude vyprávět svůj příběh maminka Jana, které se původně narodil zdravý syn. Teprve kolem šestého měsíce se dozvěděla, že její miminko je vážně nemocné. Lékaři byla určena diagnóza dětská mozková obrna. Pro celou rodinu to byl velký šok, ale Tomášek se nakonec stal sluníčkem jejich životů.

Číst dál: Usměvavý Tomášek umí okouzlit úplně každého

Vítejte na webových stránkách neziskové organizace Splněné dětské přání

splněné dětské přáníJaro je obdobím zrození, a tak jsme i my využili tento čas pro tvorbu a spuštění nového portálu, kde se dozvíte základní informace, zajímavosti a novinky o Splněném dětském přání. Kulturní servis Puls, který o neziskové organizaci po celé dva roky informoval, bude i nadále působit jako náš mediální partner. Do internetového vyhledávače od dnešního dne zadávejte adresu www.splnene-prani.cz

Číst dál: Vítejte na webových stránkách neziskové organizace Splněné dětské přání

Rodiny s nemocnými dětmi navštívily Muzeum voskových figurín v Praze

madame tussandsSplněné dětské přání ve spolupráci s agenturou BEST Communications  zprostředkovalo 26. 4. třem vybraným rodinám s handicapovanými dětmi zajímavý kulturní zážitek. Zakladatelky neziskové organizace Martina s Kristýnou je pozvaly do Muzea voskových figurín, které v současné době nabízí nejen stálou expozici, ale navíc i speciální sekci s hollywoodskými hvězdami od Madame Tussands. Zajímá vás, zda se nám podařilo dalším nemocným dětem rozzářit oči? Čtěte dále!

Číst dál: Rodiny s nemocnými dětmi navštívily Muzeum voskových figurín v Praze

Aktuální kolo