Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Staň se muzikálovou hvězdou a zazpívej si na pódiu s Šárkou Markovou

splněné dětské přání a šárka markováČtvrté kolo nazvané Staň se muzikálovou hvězdou, které bude nezisková organizace Splněné dětské přání realizovat v sobotu 22. února 2014, je originální nejen svou náplní, ale i tím, že výjimečně nemá tradičně 1 patrona, ale hned dva. Prvním bude zpěvák František Pytloun. Druhou tváří se stala pěvkyně Šárka Marková.

Číst dál: Staň se muzikálovou hvězdou a zazpívej si na pódiu s Šárkou Markovou

Ice Age ohromilo děti i dospělé mamuty v životní velikosti

mamutí dobrodružstvíV neděli 2. února ožila pražská o2 arena populární show Ice Age – Mamutí dobrodružství. Na představení se vydaly i organizátorky Splněného dětského přání a samozřejmě také rodiny s handicapovanými dětmi, které od neziskové organizace získaly vstupenky. Pořadatelská agentura Live Nation jim krásný kulturní zážitek zpestřila navíc také DVD s filmem Doba ledová.

Číst dál: Ice Age ohromilo děti i dospělé mamuty v životní velikosti

Splněné dětské přání vezme vybrané rodiny na Mamutí dobrodružství

ice ageDobrodružný příběh mamuta Mannyho, tygra Diega, lenochoda Sida a dalších oblíbených postaviček ožije v propracované show ICE AGE LIVE 2014. Nezisková organizace připravila ve spolupráci s pořadatelskou společností Live Nation speciální akci – 10 lístky chtěla obdarovat rodiny s vážně nemocnými dětmi. Zajímá vás, které děti přijedou v neděli 2. února do Prahy, aby viděli jedinečnou podívanou?

Číst dál: Splněné dětské přání vezme vybrané rodiny na Mamutí dobrodružství

Koncert Hlasy světla naší organizaci vynesl 10 tisíc korun a let balonem

splněné dětské přáníPražský kostel svatého Šimona a Judy ožil ve čtvrtek 23. ledna charitativním koncertem Hlasy světla pořádaným pro podporu občanského sdružení Splněné dětské přání. Výtěžek z akce použije organizace k uskutečnění 4. kola pro handicapované a nemocné děti s názvem Staň se muzikálovou hvězdou. O nadpozemský hudební zážitek se postarala umělkyně Christina Johnston se sborem Boni Pueri, Collegium Floreum a Tam-Tam Orchestra.

Číst dál: Koncert Hlasy světla naší organizaci vynesl 10 tisíc korun a let balonem

Aktuální kolo