Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Víte, čemu se aktuálně věnuje český herec a moderátor Martin Dejdar?

martin dejdar a splněné dětské přáníPříznivce soutěže Česko Slovensko má talent velmi překvapilo zjištění, že se na televizních obrazovkách již nebudou vídat s Martinem Dejdarem, který byl třetím členem odborné poroty. Herec ale nezahálí, svůj čas využívá naplno a věnuje se řadě aktivit. Patří mezi ně působení v divadle, moderování, natáčení seriálů a aktuálně i charitativní činnost. Oblíbený showman spojil síly s neziskovou organizací Splněné dětské přání, která pro něj připravila nelehký úkol.

Číst dál: Víte, čemu se aktuálně věnuje český herec a moderátor Martin Dejdar?

Staň se cvičitelem lachtanů!

splněné dětské přání lachtan a perryMilí rodiče, snila někdy vaše ratolest o tom, jak vystupuje v cirkusové manéži a sklízí nadšené ovace přítomných diváků? Patří mezi její oblíbená zvířata lachtani? Nezisková organizace Splněné dětské přání připravuje již třetí kolo, během něhož vyplní vybranému nemocnému nebo handicapovanému dítěti jeho přání. Zájemci mohou od pondělí 16. září do 4. října 2013 zasílat vyplněné přihlášky.

Číst dál: Staň se cvičitelem lachtanů!

Terezka prozradila: Zapomněly jsme na všechna trápení, která jsme dosud měly!

splněné dětské přáníSplněné dětské přání uspořádalo ve spolupráci s pražským Divadlem Kalich další nezapomenutelný zážitek, a to patnáctileté Terce z Kadaně. Slečna trpí oční vadou, která jí způsobuje trápení v podobě děsivých migrén. Na své zdravotní problémy však mohla alespoň na chvíli zapomenout při návštěvě muzikálu Pomáda. Jaký to byl pro ni zážitek a co se jí nejvíce líbilo, se dozvíte v tomto rozhovoru.

Číst dál: Terezka prozradila: Zapomněly jsme na všechna trápení, která jsme dosud měly!

Terezce se splnil sen, poprvé viděla živý muzikál a nahlédla do jeho zákulisí

splněné dětské přáníNezisková organizace Splněné dětské přání rozzářila oči dalšímu nemocnému dítěti. Tentokrát se organizátorky ujaly patnáctileté Terezky z Kadaně, které život komplikuje vážná oční vada. To jí však nezabránilo v tom, aby si užila svou první návštěvu divadla a okusila kouzlo muzikálu Pomáda. Po představení ji však čekalo ještě jedno překvapení – setkala se s protagonisty, kteří ztvárnili hlavní role.

Číst dál: Terezce se splnil sen, poprvé viděla živý muzikál a nahlédla do jeho zákulisí

Aktuální kolo