Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Věřím svojí holčičce a jsem šťastná, že ji mám, říká maminka Lenka

Splněné dětské přáníJednoho dne se narodila krásná malá holčička, která dostala jméno Sofinka. Zdánlivě zdravé miminko hned druhý den po porodu onemocnělo a od té doby se roztočil kolotoč zdravotních komplikací. Následovaly zdrcující diagnózy, které daly celé rodině pořádně zabrat. Ačkoli maminka zůstala na péči o Sofku sama, rozhodla se jí dát ze sebe to nejlepší, co umí. A právě díky láskyplné láskyplné péči a podpoře svůj úděl holčička statečně zvládá. 

Číst dál: Věřím svojí holčičce a jsem šťastná, že ji mám, říká maminka Lenka

Obávali se, že Silvie zemře, ta si ale nakonec svůj život zvládla vybojovat!

Splněné dětské přáníV dalším vyprávění se dozvíte o holčičce, která měla velkou vůli žít. Svůj boj vyhrála, ač jejím rodičům nakonec lékaři oznámili, že to bude s jistou daní. Vyšetření skončila diagnózou Westův syndrom, což je závažné epileptické onemocnění. Vzhledem k tomu, že má statečnou maminku, tak se díky její láskyplné péči naučila mnoho věcí. Malý bráška sice občas na sestřičku žárlí, ale jako rodina drží všichni pevně při sobě. 

Číst dál: Obávali se, že Silvie zemře, ta si ale nakonec svůj život zvládla vybojovat!

Popřejte své mamince a obdarujte ji milým dárkem pro radost

Splněné dětské přáníBlíží se Den matek, hezká příležitost příležitost poděkovat našim maminkám a babičkám za všechno, co pro nás v životě udělaly. Svátek oceňuje ženu jako matku, oslavuje mateřství a mateřskou lásku a je skvělou příležitostí, jak ukázat ženám, že jsou pro nás vzácné, důležité a jaké požehnání je být rodiči. 

Číst dál: Popřejte své mamince a obdarujte ji milým dárkem pro radost

Štěpánek spadl do žhavého popela, díky skvělým lékařům se ho podařilo zachránit

Splněné dětské přáníBabička hlídala v létě svého milovaného vnoučka, ten ale nešťastnou náhodou spadnul do uhašeného ohniště. Na první pohled chlapec vypadal v pořádku, později se však ukázalo, že se bude vše vyvíjet jinak. Díky skvělé práci všech lékařů Štěpánek naštěstí přežil. Přečtěte si vyprávění maminky Jiřiny, která si prošla obtížnou situací, která má zatím stále ještě otevřený konec. Přijdou ještě další operativní zákroky, ale díky lásce celé rodiny se Štěpánek dobře zotavuje. 

Číst dál: Štěpánek spadl do žhavého popela, díky skvělým lékařům se ho podařilo zachránit

Aktuální kolo