Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Terezce se splnil sen, poprvé viděla živý muzikál a nahlédla do jeho zákulisí

splněné dětské přáníNezisková organizace Splněné dětské přání rozzářila oči dalšímu nemocnému dítěti. Tentokrát se organizátorky ujaly patnáctileté Terezky z Kadaně, které život komplikuje vážná oční vada. To jí však nezabránilo v tom, aby si užila svou první návštěvu divadla a okusila kouzlo muzikálu Pomáda. Po představení ji však čekalo ještě jedno překvapení – setkala se s protagonisty, kteří ztvárnili hlavní role.

Číst dál: Terezce se splnil sen, poprvé viděla živý muzikál a nahlédla do jeho zákulisí

Ondřej Čermák prozradil, jaké je být tátou na mateřské

táta na mateřskéVelice nás zaujal rodinný web Táta na mateřské pohledem otce. Požádali jsme proto jeho zakladatele a provozovatele Ondřeje Čermáka o rozhovor, ve kterém by nám prozradil, jak ke svému nápadu přišel a co ho motivovalo k realizaci zmíněného portálu. Měl odvahu nejen o všem otevřeně mluvit, ale také se nám zcela upřímně svěřil se svými osobními pocity, jaké to je být tátou na mateřské.

Číst dál: Ondřej Čermák prozradil, jaké je být tátou na mateřské

Jednoho dne odletí dvě krásné berušky do nebe

Splněné dětské přáníPřed pár týdny jsem se dívala na televizní zprávy a viděla zcela šokující záběry z rodinného domu, kde maminka zabila svá dvojčátka ihned po narození! Nevím, jaké okolnosti ji k tomu donutily, ale ihned jsem si vybavila příběh Barbory Machalové, která by za zdravá miminka dala úplně všechno. Osud však rozhodl jinak!

Číst dál: Jednoho dne odletí dvě krásné berušky do nebe

Nellinka, maminka a malý psík Karel společně proti rakovině

 splněné dětské přání nellinkaByla nádherná květnová sobota a zakladatelky Splněného dětského přání spolu s natáčecím štábem ráno nasedli do auta a vyrazili směr Znojmo. Cíl výletu byl všem dobře známý – navštívit patnáctiletou Nellinku, které nezisková organizace plnila její přání. Zajímalo nás, kde tato usměvavá holčička bydlí, jak vypadá její pokojíček a co si odnesla za vzpomínky na společné odpoledne strávené v nahrávacím studiu.

Číst dál: Nellinka, maminka a malý psík Karel společně proti rakovině

Aktuální kolo