Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Podívej, hvězda vzdálená plní nám sny, když padá na kolena

 splněné dětské přání nellinkaToužíte na vlastní oči vidět, jak probíhá finální část plnění Nellinčina přání? Chcete se osobně potkat se zakladatelkami neziskové organizace Splněné dětské přání? Přijďte v pondělí 27. 5. do Bontonlandu, který se nachází v Praze na Václavském náměstí. Na programu je koncert Markéty Konvičkové a křest jejího nově vydaného alba Tablo. Jako host vystoupí Daniel Mrózek, který představí své debutové album Krev, jizvy a tvář.

Číst dál: Podívej, hvězda vzdálená plní nám sny, když padá na kolena

Nellince se splnil sen, nazpívala duet s Markétou Konvičkovou

 splněné dětské přání nellinkaZa oknem svítá a Nella dnes vstává s úsměvem. Koukne na hodiny, vyskočí z postele a jde si nalakovat nehty. Zírá do otevřené skříně, která je sice plná hadříků, ale vůbec neví, co si má vzít na sebe. Pokouší se učesat, ruce se jí ale třesou nervozitou a má k tomu pádný důvod - dnes pojede do Prahy do hudebního studia, kde bude natáčet písničku s Markétou Konvičkovou. Jak je to vůbec možné?

Číst dál: Nellince se splnil sen, nazpívala duet s Markétou Konvičkovou

Jaký dárek vybrat dětem, látkovou panenku nebo nový mobil?

splněné dětské přáníKaždá dívka i žena si pamatuje svou první panenku. Někdo ji má ještě ukrytou v krabici se svými poklady z dětství, ale často se zatoulaly a nikdo již ani neví kam. Dříve si však děti svých milovaných hraček daleko více vážily a také četly více knih. Dnes je už všechno jiné, změnily se lidské možnosti a s tím i mnohé hodnoty. I to je jedním z důvodů, proč se Splněné dětské přání vrací zpět k tradicím.

Číst dál: Jaký dárek vybrat dětem, látkovou panenku nebo nový mobil?

„Sen se může splnit nám všem“

nazareth a splněné dětské přáníZakladatelkám neziskové organizace Splněné dětské přání, Martině a Kristýnce, se splnil jejich velký kulturní sen - měly možnost si osobně podat ruku s členy legendární kapely Nazareth. Pokud vás zajímá, jaké to bylo, nebo proč vlastně k tomuto úžasnému setkání došlo, čtěte dál!

Číst dál: „Sen se může splnit nám všem“

Aktuální kolo