Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Pomáhej tancem: dobročinná akce s příběhem, který mění životy dalším lidem

Splněné dětské přáníV Pardubicích se již v pátek 26. ledna 2024 uskuteční inspirativní akce Pomáhej tancem. Jejím záměrem je přinést radost a naději těm, kteří ji uvítají – ať už jde o handicapované děti, jejich rodiče nebo zdravé lidi, kteří rádi poznají někoho nového bez ohledu na to, zda jsou single nebo zadaní. Zároveň tato událost připomíná, jak moc tanec může ovlivnit náš život. Pro hosty je připraven taneční workshop, hudební párty, tombola a speciální vystoupení handicapované Karolínky a její dlouholeté taneční partnerky Elišky. Výtěžek z akce podpoří misi Nový domov – Místo naděje.

Číst dál: Pomáhej tancem: dobročinná akce s příběhem, který mění životy dalším lidem

Mise Vánoční přání 2023: Obdarovali jsme na Štědrý den další děti

Splněné dětské přáníMilí přátelé, s radostí s vámi sdílíme zprávu, že se nám podařilo zrealizovat další ročník akce Vánoční přání. Povedlo se nám znovu obnovit naši dlouholetou tradici, kterou jsme zahájili již v roce 2012 a přerušena byla pouze jednou jedinkrát v důsledku závažného onemocnění. Z přihlášených rodin jsme vybrali 3 šťastlivce. Rodiče s námi posdíleli své životní příběhy a jejich ratolesti od nás našli pod stromečkem milé překvapení z tvůrčí dílničky Splněného dětského přání. Chcete vědět jména dětí, kterým jsme udělali radost?

Číst dál: Mise Vánoční přání 2023: Obdarovali jsme na Štědrý den další děti

Tvé kroky na tanečním parketu mohou změnit život dalších lidí!

Splněné dětské přáníPřidej se k nám a zavrť svými boky do rytmu zouku, salsy a bachaty na dobročinné akci Pomáhej tancem. Připravujeme program, který roztančí Tvé nohy i srdce a zároveň umožní všem účastníkům propojit se pro dobrý účel. Výtěžek ze vstupného podpoří misi Nový domov – Místo naděje. Čeká Tě báječný večer plný hudby, tance a pohody. Workshop, taneční párty a také tombola o hodnotné ceny.

Číst dál: Tvé kroky na tanečním parketu mohou změnit život dalších lidí!

Vánoční dárky, které přináší radost a mají hlubší smysl

Splněné dětské přáníŠtědrý den je už pomalu za dveřmi a ty přemýšlíš, čím obdarovat své blízké? Chceš jim darovat něco smysluplného, co jim přinese radost a zároveň pomůže druhým? Dobročinná organizace Splněného dětského přání připravila několik variant dárkových voucherů – od zážitkových aktivit až přes možnost udělat dobrý skutek a stát se tak Světlonošem.

Číst dál: Vánoční dárky, které přináší radost a mají hlubší smysl

Aktuální kolo