Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Šance na nový začátek pro nemocnou Marťu a její dceru Týnku

Splněné dětské přáníMaminka Martina a její dcera Kristy Jana, jsou ženy plné odhodlání a vytrvalosti. Spojuje je nezdolný optimismus a odvaha. Nyní však stojí před obrovskou výzvou. Už 11 let pomáhají druhým. Nyní se dostaly do situace, kdy potřebují pomoc samy. A tak se rozhodly o ni požádat prostřednictvím veřejné sbírky přes dárcovskou platformu Z nesnáze 21.

Číst dál: Šance na nový začátek pro nemocnou Marťu a její dceru Týnku

Splněné dětské přání: 10 důvodů proč dárkový voucher od nás rozzáří Vánoce

Splněné dětské přáníVánoce jsou za dveřmi, a ty přemýšlíš, jakým dárkem potěšit své blízké. Co takhle letos zvolit něco opravdu speciálního? Dárkový voucher od rodinné organizace Splněné dětské přání není jen dárek. Je to zážitek, který přináší radost a zároveň podporuje dobrou věc. Zároveň ho můžeš získat snadnou a rychlou cestou i na last minute.

Číst dál: Splněné dětské přání: 10 důvodů proč dárkový voucher od nás rozzáří Vánoce

Giving Tuesday v Česku: Češi jsou ochotni pomáhat, ale mění se jejich způsoby

Splněné dětské přáníNejnovější celorepublikový výzkum agentury Ipsos pro Asociaci společenské odpovědnosti ukázal, že Češi jsou stále ochotni pomáhat potřebným. Avšak jejich způsoby pomoci se mění. Zapojí se i letos do celosvětového Dne Štědrosti? To se dozvíme už 29. listopadu 2023.

Číst dál: Giving Tuesday v Česku: Češi jsou ochotni pomáhat, ale mění se jejich způsoby

Splněné dětské přání se účastní celosvětového dne štědrosti. Přidáš se i Ty?

Splněné dětské přáníOd roku 2012 se každoročně vždy první úterý po Dni díkuvzdání pořádá Giving Tuesday, neboli celosvětový den dárcovství a dobrovolnictví. Letos připadá na úterý 28. 11. 2023 a poprvé se ho účastníme i my se záměrem podpořit naši misi Nový domov – Místo naděje.

Číst dál: Splněné dětské přání se účastní celosvětového dne štědrosti. Přidáš se i Ty?

Aktuální kolo