Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Chceš udělat dobrý skutek? Daruj nám své služby, výrobky nebo zboží

Splněné dětské přáníV rámci mise Nový domov - Místo naděje podporujeme rodiny a děti s jinakostmi či zdravotním omezením, spojujeme různé lidi, komunity, ale i podnikatele a firmy. Pořádáme tvůrčí kurzy, workshopy a rozvojové aktivity. Můžeš toho být součástí! Zní to zajímavě? Chceš podpořit naše úsilí, společně s námi pomáhat a šířit radost i pohodu?  

Číst dál: Chceš udělat dobrý skutek? Daruj nám své služby, výrobky nebo zboží

Členství pro rodiny a děti s jinakostmi – komunita, ve které se cítíš dobře

Splněné dětské přáníChceš, aby se Tvá ratolest mohla setkávat s jinými dětmi bez rozdílu a omezení? Aby dítě zažívalo pocit, že je samo sebou, je podporované a vnímalo, že je mezi lidmi, kteří ho přijímají? Chceš se společně s ním rozvíjet, učit se novým dovednostem a poznávat se s těmi, kdo jsou na stejné vlně jako ty? Pokud ano, můžeš se stát součástí rodinné organizace Splněné dětské přání jako její nový člen.

Číst dál: Členství pro rodiny a děti s jinakostmi – komunita, ve které se cítíš dobře

Chceš se účastnit něčeho výjimečného? Můžeš být součástí společenství přátel

Splněné dětské přáníMůžeš naším prostřednictvím pomáhat lidem, kteří to potřebují. Podílet se na vzniku nové originální mise a unikátního prostoru, který spojuje lidi a různé komunity. A navíc můžeš získat podporu i pro sebe. Chceš se cítit dobře, mít spokojený život, úspěch a hezké vztahy? Pokud ano, můžeš se stát součástí naší rodinné organizace a podporovat misi Nový domov – Místo naděje.

Číst dál: Chceš se účastnit něčeho výjimečného? Můžeš být součástí společenství přátel

Přehled tvůrčích aktivit, rozvojových kurzů a workshopů, setkání i networkingových aktivit

Splněné dětské přáníChceš prožít něco nového, zlepšit své vztahy a objevit nové možnosti? Potřebuješ v životě udělat změny a uvítáš oporu? Láká tě užít si příjemný čas s dalšími lidmi, navázat nová přátelství či využít příležitost ke spolupráci? Pokud ano, jsi na správném místě. Nabízíme širokou škálu rozvojových, kreativních a inspirativních aktivit pro jednotlivce i skupiny. Vydej se s námi v rámci mise Nový domov - Místo naděje cestou sebepoznání, tvoření a podpory druhých lidí. Buď tou změnou, kterou chceš ve světě vidět.

Číst dál: Přehled tvůrčích aktivit, rozvojových kurzů a workshopů, setkání i networkingových aktivit

Aktuální kolo