Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Tašky pomáhají splnit Ondrovo přání

Splněné dětské přáníVyšetření ukázala, že Ondra má poruchu autistického spektra. Je to báječný kluk, který zbožňuje Lego. Hraní se stavebnicí mu pomáhá v osobním rozvoji a taky se díky tomu učí komunikovat s dalšími lidmi, což je pro něj jinak složité. 

Číst dál: Tašky pomáhají splnit Ondrovo přání

Soutěž – vítáme s úsměvem jaro

Splněné dětské přáníPrvní jarní den nás čeká 20. března a všichni se již těšíme na hřejivé sluneční paprsky i rozkvetlé voňavé kytičky. Splněné dětské přání připravilo novou soutěž o hezký dárkový balíček pro děti. Pokud se chcete zapojit, pošlete nám přihlášku co nejdříve. 

Číst dál: Soutěž – vítáme s úsměvem jaro

Nemocná Barborka si každého získá krásným úsměvem

Splněné dětské přáníTento příběh začal radostnou zprávou o těhotenství, dále ale pokračoval těžkým porodem a bojem o život miminka. Holčička si svůj život tvrdě vybojovala. Maminka nakonec zůstala s dcerou sama, ale nestěžuje si a všechno své úsilí věnuje jejímu úspěšnému vývoji. 

Číst dál: Nemocná Barborka si každého získá krásným úsměvem

Autistická Nela má ráda panenky, ale s maminkou se mazlit neumí

Splněné dětské přáníPůvodně zdravé miminko se časem změnilo ve vážně nemocné dítě. Maminka Věra má svojí holčičku Nelu moc ráda a snaží se, aby její život byl pokud možno co nejspokojenější. Jsou však okamžiky, kdy je to pro obě moc těžké, a potom dojde i na slzičky.

Číst dál: Autistická Nela má ráda panenky, ale s maminkou se mazlit neumí

Aktuální kolo