Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Statečná Eliška tráví více času v nemocnicích než doma a zbožňuje herce Marka Lamboru

Splněné dětské přáníDnes vám bude vyprávět příběh maminka Olga. Pro svoji dceru si určitě představovala mnohem hezčí dětství, ale ihned po předčasném porodu začaly starosti a od té doby se zdravotní problémy už jenom zhoršovaly. Je zcela úžasné, že i přes to všechno je Eliška pohodová a milá slečna, která se snaží to vše zvládat s úsměvem na tváři.

Číst dál: Statečná Eliška tráví více času v nemocnicích než doma a zbožňuje herce Marka Lamboru

Zpráva o činnosti organizace Splněné dětské přání: Ohlédnutí za rokem 2022

Splněné dětské přáníRok 2022 byl pro organizaci Splněné dětské přání rokem plný výzev, ale také úspěchů. Přesto, že pandemie Covidu-19 pokračovala a začala energetická krize, podařilo se nám splnit přání dalšímu dítěti, obdarovat k Vánocům další děti a realizovat nové životní příběhy, a to díky podpoře našich dárců a dobrovolníků. Snažili jsme se zaměřit na pozitivní stránky naší práce, abychom ostatním lidem dodali naději a ukázali, že i v náročných obdobích jsou tu světlé chvíle a povzbuzení.

Číst dál: Zpráva o činnosti organizace Splněné dětské přání: Ohlédnutí za rokem 2022

Tip na vánoční dárek - udělejte radost dobrým skutkem

Splněné dětské přáníMilí přátelé, tento týden máte poslední možnost vybrat si výrobek z naší dílničky s doručením před vánočními svátky.

Číst dál: Tip na vánoční dárek - udělejte radost dobrým skutkem

Děkujeme za podporu a dobrý skutek!

Splněné dětské přáníDnes patří naše velké poděkování firmě Látky Miruš, která nám opět po celý rok 2022 pomáhala darováním látek.

Číst dál: Děkujeme za podporu a dobrý skutek!

Aktuální kolo