Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Naši narozeninovou oslavu nepodpoří jen hodní partneři, ale i samotné rodiny

Splněné dětské přáníOslava narozenin organizace Splněné dětské přání se rychle blíží a přípravy vrcholí. Velice se těšíme na setkání s rodinami a jejich dětmi, které nám tolik přirostly k srdci. Máme připravená krásná překvapení a doufáme, že přítomné potěší a všem rozzáří oči. Přejeme si, abychom ostatním předali kousek sebe, své pozitivní energie a společně jsme prožili krásný den, na který budeme rádi vzpomínat.

Číst dál: Naši narozeninovou oslavu nepodpoří jen hodní partneři, ale i samotné rodiny

Milovníků makronek stále přibývá, Splněné dětské přání k nim určitě patří!

Splněné dětské přáníZakladatelky organizace Kristýna a Martina Šmejkalovy chtějí letos splnit jedno krásné dětské přání, o němž sní malá Karolínka z Kopřivnice. Už velmi dlouho touží navštívit Paříž, obzvlášť pak Eiffelovku, u níž si touží zatančit. Aktuálně shání potřebné finanční prostředky a partnery, aby se mohly společně s ní a její rodinou do francouzské metropole vydat. Mezitím připravily pro holčičku překvapení – kousek Paříže dostanou k ní.

Číst dál: Milovníků makronek stále přibývá, Splněné dětské přání k nim určitě patří!

Splněné dětské přání připravuje oslavu svého 6. výročí

Splněné dětské přáníKristýna a Martina Šmejkalovy, zakladatelky organizace Splněné dětské přání, zahájily 22. února další rok úspěšného působení. A právě při této krásné příležitosti se rozhodly uspořádat přátelské setkání s rodinami handicapovaných dětí, kterým v minulosti splnily jejich přání, ke kterému přizvaly také sponzory, partnery a podporovatele. Zajímá vás, v jakém duchu se tato akce uskuteční?

Číst dál: Splněné dětské přání připravuje oslavu svého 6. výročí

Kouzelník Pavel Kožíšek otevřel zrcadlový labyrint a další atrakce, byli jsme u toho!

Splněné dětské přání - Pavel Kožíšek Divadlo kouzelDivadlo kouzel je oblíbeným a rodinami často vyhledávaným místem. Aby ne, děti tu zažijí spoustu legrace a mnohdy se jim tají dech z triků, které mág Pavel Kožíšek předvádí. Nyní si tu návštěvníci užijí ještě více zábavy, v únoru byly otevřeny nové prostory zahrnující zrcadlový labyrint, levitující stůl nebo antigravitační místnost. Pozvání na slavnostní otevření zahájení přijala i Kristýna Šmejkalová z organizace Splněné dětské přání.

Číst dál: Kouzelník Pavel Kožíšek otevřel zrcadlový labyrint a další atrakce, byli jsme u toho!

Soutěž o vstupenky na jarní veletrh World of Beauty and Spa

Splněné dětské přání„Předjarní“ veletrh World Of Beauty & Spa bude opět ve znamení jarních trendů, soutěží, workshopů. Svět péče o tělesné a duševní zdraví s renomovanými odborníky nabídne návštěvníkům produkty více než 400 značek, důrazný nárůst zaznamenávají opět přírodní přípravky. Užijte si den plný hýčkání a seznamte se při této příležitosti se zakladatelkami organizace Splněné dětské přání.

Číst dál: Soutěž o vstupenky na jarní veletrh World of Beauty and Spa

Nominovali jsme dobrovolnice organizace Splněné dětské přání na cenu Křesadlo

Splněné dětské přáníHESTIA každoročně uděluje ocenění zvané Křesadlo, určené dobrovolníkům za jejich dlouhodobou práci ve prospěch druhých. Porotci letos mezi nominovanými najdou kromě jiných i jména zakladatelek organizace Splněné dětské přání, Martiny a Kristýna Šmejkalových, které už 6 let v rámci dobrovolnictví pomáhají handicapovaným dětem a jejich rodinám.

Číst dál: Nominovali jsme dobrovolnice organizace Splněné dětské přání na cenu Křesadlo

World of Beauty & Spa: Blíží se jarní veletrh a Splněné dětské přání bude u toho

Splněné dětské přáníInspiraci jarními trendy v účesech, líčení, módě, zážitky ze soutěží, přehlídek a především produkty z nabídky více než 400 značek – to vše si odnesou návštěvníci 25. kosmetického veletrhu World of Beauty & Spa pořádaného v pražském areálu PVA EXPO ve dnech 16. a 17. března 2018. Na akci najdete již tradičně i stánek organizace Splněné dětské přání s nabídkou výrobků z naší dílny. Přijďte si vybrat novou kabelku, tašku nebo třeba polštářek. Udělejte si radost, nechte se krásně hýčkat a užijte si prima den!

Číst dál: World of Beauty & Spa: Blíží se jarní veletrh a Splněné dětské přání bude u toho

SOUTĚŽ: Pochlubte se vysvědčením a vyhrajte!

Splněné dětské přáníPoslední lednový den je tu a to znamená pro mnohé rodiny jedna – dnes se bude předávat vysvědčení. Organizace Splněné dětské přání pro vás připravila soutěž o výherní balíček, který obsahuje spoustu zajímavých cen. Chcete ho získat? Pošlete nám fotku vašeho dítka s vysvědčením, odpovězte na jednoduchou otázku a může být třeba váš!

Číst dál: SOUTĚŽ: Pochlubte se vysvědčením a vyhrajte!

Rodinná akce: Medvídek Mioli pobavil vážně nemocnou Veroniku

Splněné dětské přáníKaždý rodič si přeje pro své dítě jen to nejlepší, a když ho vidí šťastné a spokojené, pomáhá mu to mnohé těžkosti v životě překonat. A právě takové radostné okamžiky chtěla zajistit organizace Splněné dětské přání nemocné holčičce Verunce. Ta přijela z Ústí nad Labem se svými rodiči a bráškou Petrem, aby navštívila rodinnou show Medvídek Mioli a objevila kouzlo sváteční Prahy.

Číst dál: Rodinná akce: Medvídek Mioli pobavil vážně nemocnou Veroniku

Soutěž: Získej kalendář s exkluzivním věnováním od Aleše Cibulky

Splněné dětské přáníPatří známý moderátor Aleš Cibulka k vašim oblíbencům? Pak by vám doma neměl chybět Jubilejní 10. Cibulkův kalendář pro pamětníky na rok 2018. Pokud po něm toužíte, zapojte se do naší soutěže a můžete získat speciální kousek, který Aleš Cibulka věnoval organizaci Splněné dětské přání. Obsahuje moderátorovi exkluzivní věnování pro výherce a autogram.

Číst dál: Soutěž: Získej kalendář s exkluzivním věnováním od Aleše Cibulky

Podkategorie

Aktuální kolo