Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Karolínka sní o výletu do Paříže, pomůžete nám její přání splnit?

Splněné dětské přání - KarolínkaAhoj, jmenuji se Kája a je mi deset let. Společně se svým starším bráškou Filípkem žijeme u babi a dědy, kteří se o nás hezky starají. Mám nemocné nožičky, proto musím používat vozíček. Pečlivě ale cvičím a doufám, že jednoho dne to zvládnu a budu moc chodit! Ze všeho nejradši mám tancování, to mě moc baví a dělá šťastnou. A také zbožňuju Eiffelovku, moc se mi líbí a doufám, že jí jednoho dne uvidím živě!

Číst dál: Karolínka sní o výletu do Paříže, pomůžete nám její přání splnit?

Podzimní kosmetický veletrh: Exkluzivní představení dalšího dětského přání

Splněné dětské přáníVe dnech 8. a 9. září se v pražských Letňanech pořádal další ročník veletrhu World of Beauty and Spa, se kterým naše organizace Splněné dětské přání dlouhodobě spolupracuje. Návštěvníci zde mohli tradičně najít stánek s našimi ručně šitými výrobky, tato akce však byla něčím extra výjimečná – exkluzivně jsme zde poprvé představili zcela nové dětské přání, které připravujeme. Rádi bychom splnili sen 10leté Káje, prozradíme vám podrobnosti!

Číst dál: Podzimní kosmetický veletrh: Exkluzivní představení dalšího dětského přání

Užijte si den plný hýčkání! Soutěž o vstupenky na World of Beauty & Spa

Splněné dětské přáníJiž 24. ročník oblíbeného kosmetického veletrhu bude nezapomenutelným výletem do světa krásy, pohody i nových zážitků a zkušeností. Nenechte si ujít návštěvu WORLD OF BEAUTY & SPA a to v pátek 8. a sobotu 9. září v areálu PVA EXPO PRAHA – Letňany. Vstupenky můžete vyhrát v naší soutěži!

Číst dál: Užijte si den plný hýčkání! Soutěž o vstupenky na World of Beauty & Spa

Handicapované Markétce se splnil sen, viděla vytoužený muzikál Mamma Mia

Splněné dětské přáníO tom, že se dají sny měnit ve skutečnost, znovu přesvědčila organizace Splněné dětské přání. Nedávno ji kontaktovala maminka Mirka, která si přála splnit přání své 17leté dceři Markétce. Prozradila o ní, že ještě nikdy v životě neviděla žádné muzikálové představení, a moc touží navštívit letní speciál Mamma Mia, protože zbožňuje písničky od skupiny ABBA. Její sen se splnil, a dokonce se osobně setkala i s herci.

Číst dál: Handicapované Markétce se splnil sen, viděla vytoužený muzikál Mamma Mia

Prázdninová soutěž: Vyhrajte velký balíček plný skvělých cen

Splněné dětské přáníJe tu léto, čas krásných výletů a báječných dovolených. Splněné dětské přání připravilo pro naše příznivce novou soutěž. Pošlete nám fotku, jak společně v létě trávíte čas, kam jste vyrazili a co jste prožili. K tomu odpovězte na zadané soutěžní otázky a můžete získat super výhru!

Číst dál: Prázdninová soutěž: Vyhrajte velký balíček plný skvělých cen

Prázdninový zážitkový den s organizací Splněné dětské přání

 

Splněné dětské přáníDětem už dávno skončila škola a plnými doušky si užívají báječný čas prázdnin, který je obdobím výletů, dovolených i tajných přání. Připravili jsme pro vás skvělou akci, kdy můžete strávit celý den v Praze a domů si odvézt spoustu krásných zážitků. Co vás čeká a na jaké místo tentokrát vyrazíme? To vše a mnohem více se dozvíte v našem článku.

Číst dál: Prázdninový zážitkový den s organizací Splněné dětské přání

Parkurové závody: Jak si je užily rodiny, které u nás vyhrály vstupenky?

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání pořádalo v červnu soutěž o vstupenky na prestižní akci CSI Olomouc 2017 – Světový pohár v parkurovém skákání. Vybrali jsme dvě rodiny, které jsme potěšili silver VIP vstupenkami a nezapomenutelným zážitkem. Štěstí se usmálo na maminku Jolanu a maminku Ivetu. Jak si se svými nejbližšími užili den u koní?

Číst dál: Parkurové závody: Jak si je užily rodiny, které u nás vyhrály vstupenky?

Splněné dětské přání vyhrálo grant od Nadačního fondu AVAST

Splněné dětské přáníRádi bychom se s vámi podělili o báječnou zprávu! Zapojili jsme se do grantového řízení Spolu se zaměstnanci 2017, které vypsal Nadační fond AVAST. Tento týden jsme obdrželi výsledky a dozvěděli jsme se, že Splněné dětské přání je jednou z 86 vybraných organizací získávajících finanční podporu.

Číst dál: Splněné dětské přání vyhrálo grant od Nadačního fondu AVAST

SOUTĚŽ: Vyhrajte dětskou kosmetiku a přebalovací tašku

Splněné dětské přáníKaždý rodič chce svému děťátku dopřát tu nejlepší péči a novopečení rodiče obzvlášť. Ať už doma máte malinký vrnící uzlíček, který spatřil světlo světa před pár dny nebo zvídavé batole, jedním z ústředních témat, kterými se budete neustále zabývat, je správná péče o citlivou dětskou pokožku. Ta potřebuje speciální a hlavně pravidelnou péči.

Číst dál: SOUTĚŽ: Vyhrajte dětskou kosmetiku a přebalovací tašku

Rodinné přání: Elišku potěšilo představení Babička a návštěva divadelního zákulisí

Splněné dětské přáníPovedlo se nám připravit další krásnou akci a potěšit tak další nemocné dítko. Tentokrát jsme rodinné přání – návštěvu divadelního představení Babička v Divadle na Fidlovačce věnovali malé Elišce a její mamince Lucce. Obě si s námi užily krásné představení a i překvapení, kterým bylo setkání s herci. Jak náš den probíhal, se dozvíte z vyprávění maminky.

Číst dál: Rodinné přání: Elišku potěšilo představení Babička a návštěva divadelního zákulisí

Podkategorie

Aktuální kolo