Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Rodinné přání: Zúčastněte se 85. výročí založení pražské ZOO

splněné dětské přáníVe středu 28. září oslaví Zoologická zahrada v Praze 85. výročí svého založení. Pokud i vaše ratolest miluje zvířátka a vše, co s nimi souvisí, pošlete nám svou přihlášku a můžete si s celou rodinou užít krásný den s bohatým doprovodným programem. Splněné dětské přání vám věnuje vstupné v hodnotě až 700 korun!

Číst dál: Rodinné přání: Zúčastněte se 85. výročí založení pražské ZOO

Uskutečnili jsme další rodinné přání, tentokrát pro Zuzanku v Muzeu kostek

splněné dětské přáníDalší akci uspořádala organizace Splněné dětské přání pro holčičku, která velice statečně bojuje s vážnou nemocí. Přijela s maminkou z Ostravy na kontrolu do pražské nemocnice Motol a odpoledne strávila s námi v největších muzeu Lega na světě. Paní Xenie byla velice ráda, že se mohla odreagovat od každodenních starostí a společně se svou dcerkou měly možnost prožít prima den.

Číst dál: Uskutečnili jsme další rodinné přání, tentokrát pro Zuzanku v Muzeu kostek

Vyhlašujeme výherce soutěže o prázdninový dárkový balíček

splněné dětské přáníOrganizace Splněné dětské přání připravila soutěž pro vážně nemocné a handicapované děti. Měli jste tak možnost zpestřit si závěr prázdnin. Kdo měl tentokrát štěstí, kam výhra bude putovat a komu udělá radost? To vše se dozvíte právě teď!

Číst dál: Vyhlašujeme výherce soutěže o prázdninový dárkový balíček

Ze zákulisí: Přípravy Splněného dětského přání na veletrh World of Beauty and Spa

splněné dětské přáníJiž měsíc u nás probíhají velké přípravy na oblíbený kosmetický veletrh, jehož podzimní část se uskuteční v areálu PVA EXPO Letňany již tento pátek a sobotu. Organizátoři akce se i tentokrát rozhodli Splněné dětské přání podpořit, v rámci spolupráce nám umožnili mít na World of Beauty and Spa vlastní stánek, kde můžeme návštěvníkům představit nejen výrobky, které vlastnoručně šijeme, ale především také aktivity, jimž se věnujeme. Za jejich podporu jsme jim velice vděčné. Pokud se na veletrh také chystáte, zavítejte do haly 2 a hledejte stánek s označením C 58.

Číst dál: Ze zákulisí: Přípravy Splněného dětského přání na veletrh World of Beauty and Spa

Srdečně vás zveme na 22. veletrh Wordl of Beauty and Spa

world of beauty and spaDalší ročník oblíbeného kosmetického veletrhu se uskuteční v halách areálu PVA Expo Praha – Letňany od 9. do 10. září. Návštěvníkům nabídne novinky i tradiční výrobky téměř 350 vystavovatelů zastupujících několik set známých a prestižních značek. Nebude chybět kosmetika, přístroje a vybavení pro salony, péče o vlasy, péče o nehty, jejich modeláž a zdobení, přípravky pro wellness a spa i mnoho dalšího. Splněné dětské přání bude mít na veletrhu rovněž svůj vlastní stánek!

Číst dál: Srdečně vás zveme na 22. veletrh Wordl of Beauty and Spa

Splňte svým dětem přání – zúčastněte se živého natáčení Tvoje tvář má známý hlas!

tvoje tvář má známý hlasPrvní řada televizní show Tvoje tvář má známý hlas získala u malých i velkých diváků velkou oblibu. Již v neděli 4. září startuje zbrusu nová série v čele s Miroslavem Etzlerem, Janem Cinou, Romanem Vojtkem, Davidem Gránským, Ivanou Jirešovou, Martou Jandovou, Markétou Procházkovou a Annou Julií Slováčkovou. Nebude to dlouho trvat a celé Česko podlehne nové mánii. Pokud patří mezi fanoušky i vaše dítko, udělejte mu radost a vezměte ho na živé natáčení této show. Stačí nám poslat svou přihlášku!

Číst dál: Splňte svým dětem přání – zúčastněte se živého natáčení Tvoje tvář má známý hlas!

Zpestřete si konec prázdnin, soutěžte o super balíček cen!

splněné dětské přáníPrázdniny se pomalu blíží ke svému konci a děti zase začnou od září chodit do školy. Chtěli jsme vám příchod podzimu zpříjemnit něčím hezkým, proto pro vás organizace Splněné dětské přání připravila soutěž o dárkový balíček obsahující spoustu lákavých věcí. A to nejlepší – této soutěže se může zúčastnit skutečně každá rodina!

Číst dál: Zpestřete si konec prázdnin, soutěžte o super balíček cen!

Soutěžte s kosmetickým veletrhem WORLD OF BEAUTY & SPA

splněné dětské přání22. veletrh kosmetiky, krásy a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA 9. a 10. září 2016 – výlet do světa krásy, pohody i nezapomenutelných zážitků a nových zkušeností. Zapojte se do naší soutěže a můžete vyhrát vstupenku pro sebe i svůj doprovod.

Číst dál: Soutěžte s kosmetickým veletrhem WORLD OF BEAUTY & SPA

Vydejte se za kosmetikou do Letňan na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

splněné dětské přáníV poprázdninovém týdnu 9. a 10. září 2016 se v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY představí již 22. veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA. Více než tři sta vystavovatelů nabídne široké spektrum známých a prestižních značek profesionální, přírodní či dekorativní kosmetiky, wellnes péče a mnoha dalších oblastí pro krásné tělo a duši.

Číst dál: Vydejte se za kosmetikou do Letňan na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

Splněné dětské přání vyrazilo na výlet za Vanesskou do Starých Splavů

splněné dětské přáníZakladatelky organizace Splněné dětské přání Martina a Kristýna Šmejkalovy uspořádaly v roce 2012 svou úplně první úspěšnou akci pro nemocnou osmiletou holčičku Vanessku, která si velice přála vidět naživo svůj oblíbený muzikál Kleopatra. O víkendu jsme se rozhodly, že vyrazíme na výlet a navštívit celou jejich rodinu, abychom se dozvěděly, jak se všem daří. Jak proběhlo naše setkání, se dozvíte v tomto článku.

Číst dál: Splněné dětské přání vyrazilo na výlet za Vanesskou do Starých Splavů

Podkategorie

Aktuální kolo