Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Panenky z projektu Splněné dětské přání bodují na turné Legend

 konec světa tour 2012Projekt Splněné dětské přání brzy naváže na letošní pilotní kolo, které proběhlo v Divadle Broadway, kde osmiletou Vanessku potěšila návštěva muzikálu Kleopatra. Během tiskové konference, která se uskutečnila v pražském klubu Hard Rock Cafe v pondělí 19. listopadu, představili organizátoři nejen samotný projekt, ale také jedinečné spojení se jmény, jako je Markéta Konvičková, Petr Šiška i další členové kapely Legendy se vrací. Vzápětí následoval koncert umělců v rámci KONEC SVĚTA TOUR 2012.

Číst dál: Panenky z projektu Splněné dětské přání bodují na turné Legend

Dámy, chcete mít Petra Šišku v posteli? Víme, jak na to!

 petr šiškaCharismatický Petr Šiška s šátkem na hlavě, Roman známý jako Izzi s řetězy, Andonis Civopulos s bujnou hřívou a Libor Pyško s netradičními zapletenými vousy – to jsou rockeři z kapely Legendy se vrací, po kterých jistě touží nejedno ženské srdce. Patříte mezi fanoušky? Díky projektu Splněné dětské přání můžete mít doma jejich podobiznu! Odnesete si i dobrý pocit, pomůžete totiž nemocným a handicapovaným dětem.

Číst dál: Dámy, chcete mít Petra Šišku v posteli? Víme, jak na to!

Markéta Konvičková: Rockeři mě neposlali do zadní části!

markéta konvičkováTalentovaná zpěvačka v současné době vystupuje s rockovými pardály ze skupiny Legendy se vrací. Společně objíždí česká města v rámci turné Konec světa. Kulturní servis Puls přináší exkluzivní rozhovor, ve kterém Markéta prozradila, co si myslí o konci světa, čeho se nejvíce bojí a jaké jsou její dojmy z prvního koncertu. Na akci se dražily panenky s podobou umělců – fanoušci Legend překvapili.

Číst dál: Markéta Konvičková: Rockeři mě neposlali do zadní části!

I Konec světa může přinášet pomoc

 konec světa tour 2012Koncertem v Domažlicích, který se uskuteční v pátek 2. listopadu, začne Konec světa. Právě pod tímto názvem se skrývá koncertní turné po devíti českých a moravských městech rockové kapely Legendy se vrací, zpěvačky Markéty Konvičkové a zpěváka Daniela Mrózka. Pro návštěvníky je připraveno velké překvapení.

Číst dál: I Konec světa může přinášet pomoc

Legendy se vrací: Turné podpoří handicapované děti

 konec světa tourKonec roku se blíží a není zatím jisté, zda nepůjde i o konec světa. Rockoví pardálové z kapely Legendy se vrací se proto rozhodli pro velkolepé zakončení – společně se zpěvačkou Markétou Konvičkovou a finalistou soutěže Hlas ČeskoSlovenska Danielem Mrózkem vyrazí na Konec světa tour 2012. Koncerty budou v mnoha ohledech netradiční, například i tím, že umělci podpoří projekt Splněné dětské přání zaměřený na nemocné a handicapované děti.

Číst dál: Legendy se vrací: Turné podpoří handicapované děti

Vykouzlete úsměv na tváři nemocným dětem

 ručně vyráběné panenkySplněné dětské přání se může pochlubit další novinkou. Každý, kdo chce projekt podpořit, může zakoupit ručně vyráběnou panenku, kterou si ponechá, nebo ji daruje svému blízkému či skrze redakci Kulturního servisu Puls nějakému nemocnému dítěti. Šášulové, princezny a jiné postavičky čekaly na své nové majitele. Připravujeme pravidelné články o tom, kam naše panenky docestovaly.

Číst dál: Vykouzlete úsměv na tváři nemocným dětem

Ručně vyráběné panenky sklízí úspěchy

 ručně vyráběné panenkyVe středu 29. srpna tomu budou přesně tři měsíce od chvíle, kdy se v našich hlavách zcela spontánně zrodil nápad šít látkové panenky. Smyslem je podpořit projekt Splněné dětské přání a získat finance na další projekty, díky nimž bychom pomohli dalším dětem plnit jejich kulturní přání. Jak to všechno začalo a co v nejbližší době chystáme nového?

Číst dál: Ručně vyráběné panenky sklízí úspěchy

1. KOLO: Jak Vanesska vzpomíná na své splněné přání?

 vanesskaV sobotu 28. 7. proběhla ve Starých Splavech Starosplavská pouť. Spojili jsme tuto událost s návštěvou u Vanessky, která byla naší první účastnicí v projektu Splněné dětské přání. Zajímalo nás jak se má a zda se jí daří dobře po zdravotní stránce. Přivezli jsme speciálně ušitou panenku Kleopatru, která pro ni měla být velkým překvapením. A jak to všechno dopadlo, si můžete přečíst sami.

Číst dál: 1. KOLO: Jak Vanesska vzpomíná na své splněné přání?

Navštívili jsme muzikálový tábor Tomáše Löbla

muzikálový táborJaroslav Nicolas Milíček ve spolupráci s Tomášem Löblem připravili pro děti od 29. června do 8. července v rekreačním středisku Počta Štědronín Letní tábor muzikál 2012. V sobotu 7. 7. uspořádali speciální galadopoledne pro rodiče, které bylo i přes nepřízeň počasí velice úspěšné. Děti předvedly pěvecká a taneční vystoupení i vlastní choreografii.

Číst dál: Navštívili jsme muzikálový tábor Tomáše Löbla

Be:šik nabídl zajímavá setkání nejrůznějších výrobců

be:šik 2012Akce Be:šik, která se uskutečnila v sobotu 30. června ve Žlutých lázních, byla určena pro české i slovenské návrháře a módní výrobce. Jednalo se o kulturně-prodejní akci. Kdo má rád ručně zhotovené výrobky, přišel si na své. Hlavním cílem celého projektu bylo podpořit originalitu jednotlivců a zabojovat proti konfekci. Splněné dětské přání nemohlo chybět.

Číst dál: Be:šik nabídl zajímavá setkání nejrůznějších výrobců

Podkategorie

Aktuální kolo