Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Napsali o nás

 

Za kulturou, magazín kulturního dění v Praze a okolí

22. srpna 2014

Pomozte splnit sen handicapované Zuzanky

18letá Zuzanka se pohybuje na vozíčku, chodí do speciální školy, je velmi bystrá, komunikativní a veselá. Má ráda zvířata a nejvíc na světě touží po tom, aby strávila den se svou oblíbenou umělkyní Genny Ciatti. Nezisková organizace Splněné dětské přání se snaží její sen realizovat, bez podpory dalších lidí to však nezvládne. Zapojte se také!

Celý článek najdete zde: http://www.zakulturou.cz/spolecnost/pomozte-splnit-sen-handicapovane-zuzanky.html

za kulturou.cz

 

101 expertů, průvodce na cestě bludištěm

19. června 2014

Spolupráce s organizací Splněné dětské přání

101 expertů se stalo mediálním partnerem neziskové organizace Splněné dětské přání. Jejím posláním je propojovat svět nemocných a zdravých lidí prostřednictvím pozitivních emočních zážitků. Organizace realizuje přání z kulturní oblasti handicapovaným dětem, stmeluje rodiny a pomáhá jim ve znovu začleňování do společnosti.

Celý článek najdete zde: http://101expertu.cz/2014/06/13/spoluprace-s-organizaci-splnene-detske-prani/

101 expertů

 

101 expertů, průvodce na cestě bludištěm

13. června 2014

Spolupráce s organizací Splněné dětské přání

101 expertů se stalo mediálním partnerem neziskové organizace Splněné dětské přání. Jejím posláním je propojovat svět nemocných a zdravých lidí prostřednictvím pozitivních emočních zážitků. Organizace realizuje přání z kulturní oblasti handicapovaným dětem, stmeluje rodiny a pomáhá jim ve znovu začleňování do společnosti.

Celý článek najdete zde: http://101expertu.cz/2014/06/13/spoluprace-s-organizaci-splnene-detske-prani/

101 expertů

 

Super.cz, novinky ze světa celebrit

4. března 2014

Lukáš Vaculík omládl: byl na liftingu jako Sagvan Tofi, nebo za to mohou divadelní šminky?

Na tohle představení muzikálu Děti ráje jsme se vypravili, protože bylo nejen vtipné, jako je vždycky, ale navíc tady proběhla charitativní akce. Ale nejdřív se diváci dočkali pořádné porce zábavy a my překvapení. Lukáš Vaculík (51), kterého jsme v poslední době viděli vždy se ztrhanými rysy, jako by zázračně omládl.

Celý článek najdete zde: http://www.super.cz/244434-lukas-vaculik-omladl-byl-na-liftingu-jako-sagvan-tofi-nebo-za-to-mohou-divadelni-sminky.html

super.cz

 

Facestar, vše o módě, stylu, životě, rodině, zábavě a dalších oblastech

25. února 2014

Handicapovaná Kristýnka si splnila svůj sen! V muzikálu Děti Ráje doslova zazářila!

Nezisková organizace Splněné dětské přání si může na své konto připsat další úspěšné kolo. Tentokrát prožila nezapomenutelný den 17letá Kristýnka, která má od narození Downův syndrom. Holčička vždy toužila po tom, aby si mohla alespoň na chvíli zazpívat na velkém jevišti jako skutečná zpěvačka. Na cestě k úspěchu jí podpořili umělci jako Šárka Marková, František Pytloun, Bořek Slezáček, Lukáš Vaculík nebo Sagvan Tofi!

Celý článek najdete zde: http://www.facestar.cz/showbiz/handicapovana-kristynka-si-splnila-svuj-sen-v-muzikalu-deti-raje-doslova-zazarila

facestar.cz


Pražský patriot, vše o dění v Praze

25. února 2014

Kristýnka s Downovým syndromem se stala hvězdou muzikálu Děti Ráje

Nezisková organizace Splněné dětské přání si může na své konto připsat další úspěšné kolo. Tentokrát prožila nezapomenutelný den 17letá Kristýnka, která má od narození Downův syndrom. Holčička vždy toužila po tom, aby si mohla alespoň na chvíli zazpívat na velkém jevišti jako skutečná zpěvačka. Na cestě k úspěchu ji podpořili umělci Šárka Marková, František Pytloun, Bořek Slezáček, Lukáš Vaculík nebo Sagvan Tofi.

Celý článek najdete zde: http://www.prazskypatriot.cz/kristynka-s-downovym-syndromem-se-stala-hvezdou-muzikalu-deti-raje/

pražský patriot

 

Kulturní servis Puls, internetový portál o kultuře

24. února 2014

Handicapované Kristýnce se splnil sen - stala se hvězdou muzikálu Děti Ráje

Nezisková organizace Splněné dětské přání si může na své konto připsat další úspěšné kolo. Tentokrát prožila nezapomenutelný den 17letá Kristýnka, která má od narození Downův syndrom. Holčička vždy toužila po tom, aby si mohla alespoň na chvíli zazpívat na velkém jevišti jako skutečná zpěvačka. Pomohli jí k tomu Šárka Marková a František Pytloun.

Celý článek najdete zde: http://kulturniservispuls.cz/splnene-detske-prani/2407-handicapovane-kristynce-se-splnil-sen-stala-se-hvezdou-muzikalu-deti-raje

kulturní servis puls

 

GoOut, portál o kulturních akcích a dění v Praze

únor 2014

Splněné dětské přání

Nezisková organizace Splněné dětské přání vyhlásila v lednu další kolo, během něhož umožní vybranému handicapovanému dítěti prožít jedinečný den. Přání dostalo název Staň se muzikálovou hvězdou. Štěstí se tentokrát usmálo na 17letou Kristýnku z Litvínova, které lékaři po narození diagnostikovali Downův syndrom. Realizaci proběhne v sobotu 22. února 2014 v pražském divadle Goja Music Hall.

Celý článek najdete zde: http://goout.cz/cs/koncerty/praha/splnene-detske-prani/dsoq/
goout.cz


By the way, portál nabízející rozhovory a informace o castinzích, komparzech i modelingových akcích

23. února 2014

Muzikál Děti ráje splnil Kristýnky sen!

To nejcennější, co v životě máme, jsou naše děti. A jak těžký úděl to musí být, když se dítě narodí jakkoli handicapované? Přesně s tímto nespravedlivým osudem mnoha rodičů se rozhodly něco udělat sestry Šmejkalovi. Na vlastní pěst založily neziskovou organizaci Splněné dětské přání zaměřující se na tělesně či psychicky handicapované děti po celé České republice.

Celý článek najdete zde: http://by-the-way.cz/splnene-detske-prani-2/

by the way


Kulturní servis Puls, internetový portál o kultuře

22. února 2014

Nezisková organizace Splněné dětské přání pomáhá rodinám a dětem ke štěstí už 2 roky

Píše se sobota 22. února. Přesně před 2 lety od této chvíle se datuje vznik nového projektu, jehož poslání znělo – budeme plnit handicapovaným a nemocným dětem jejich kulturní přání a sny. Od té doby se neziskové organizaci podařilo rozzářit oči Vanessce, Nellince a Gábince. Své výročí oslaví realizací čtvrtého kola nazvaného Staň se muzikálovou hvězdou, které věnovala 17leté Kristýnce. Čím Splněné dětské přání překvapí v nejbližší době?

Celý článek najdete zde: http://kulturniservispuls.cz/splnene-detske-prani/2394-neziskova-organizace-splnene-detske-prani-pomaha-rodinam-a-detem-ke-stesti-uz-2-roky

kulturní servis puls


Vaše děti, informační portál pro rodiny

20. února 2014

Z handicapované Kristýnky se stane hvězda muzikálu Děti Ráje

Nezisková organizace Splněné dětské přání vyhlásila v lednu další kolo, během něhož umožní vybranému handicapovanému dítěti prožít jedinečný den. Přání dostalo název Staň se muzikálovou hvězdou. Štěstí se tentokrát usmálo na 17letou Kristýnku z Litvínova, které lékaři po narození diagnostikovali Downův syndrom. Realizaci proběhne v sobotu 22. února 2014 v pražském divadle Goja Music Hall. Na co se může vybraná holčička těšit?

Celý článek najdete na: http://www.vasedeti.cz/tipy-a-rady/z-handicapovane-kristynky-se-stane-hvezda-muzikalu-deti-raje/

vasedeti.cz


Kulturní servis Puls, internetový portál o kultuře

19. února 2014

Kristýna s Downovým syndrome bude mít muzikálovou premiéru

V sobotu 15. února zavítal tým Splněného dětského přání do Litvínova. Představitelky neziskové organizace přijely za 17letou Kristýnkou, aby jí osobně poznaly a prozradily jí, že se stane účastnicí 4. kola nazvaného Staň se muzikálovou hvězdou. Holčička byla překvapená, a jakmile informaci vstřebala, vrhla se organizátorkám a mamince kolem krku. Nejenže si splní přání a zazpívá si na opravdovém divadelním jevišti, ale navíc uvidí poprvé v životě muzikálové představení.

Celý článek najdete zde: http://kulturniservispuls.cz/splnene-detske-prani/2393-kristynka-downovym-syndromem-bude-mit-muzikalovou-premieru

kulturní servis puls


Pražský patriot, vše o dění v Praze

19. února 2014

Z handicapované Kristýnky bude hvězda muzikálu Děti Ráje

Nezisková organizace Splněné dětské přání vyhlásila v lednu další kolo plnění přání, během něhož umožní vybranému handicapovanému dítěti prožít jedinečný den. Přání dostalo název „Staň se muzikálovou hvězdou.“ Štěstí se tentokrát usmálo na sedmnáctiletou Kristýnku z Litvínova, které lékaři po narození diagnostikovali Downův syndrom. Realizace proběhne v sobotu 22. února v pražském divadle Goja Music Hall. Na co se může vybraná holčička těšit?

Celý článek najdete zde: http://www.prazskypatriot.cz/z-handicapovane-kristynky-bude-hvezda-muzikalu-deti-raje/

pražský patriot


Šárka Marková, oficiální webové stránky

17. února 2014

Šárka Marková začala spolupracovat s neziskovou organizací Splněné dětské přání, která plní kulturní přání a sny handicapovaným a nemocným dětem. Zpěvačka se stala patronkou 4. kola nazvaného „Staň se muzikálovou hvězdou“. Komu se rozzáří oči štěstím a co všechno zažije?

Celý článek najdete zde: http://www.sarkamarkova.cz/

šárka marková


Za kulturou, magazín kulturního dění v Praze a okolí

17. února 2014

Z handicapované Kristýnky se stane hvězda muzikálu Děti Ráje

Nezisková organizace Splněné dětské přání vyhlásila v lednu další kolo, během něhož umožní vybranému handicapovanému dítěti prožít jedinečný den. Přání dostalo název Staň se muzikálovou hvězdou. Štěstí se tentokrát usmálo na 17letou Kristýnku z Litvínova, které lékaři po narození diagnostikovali Downův syndrom. Realizace proběhne v sobotu 22. února 2014 v pražském divadle Goja Music Hall. Na co se může vybraná holčička těšit?

Celý článek najdete zde: http://www.zakulturou.cz/spolecnost/z-handicapovane-kristynky-se-stane-hvezda-muzikalu-deti-raje.html

za kulturou


Kulturní servis Puls, internetový portál o kultuře

12. únor 2014

Splněné dětské přání naděluje aneb vyhlášení výsledků

V prosinci odstartovala na portále Kulturní servis Puls velká vánoční soutěž. Cílem bylo pomoci neziskové organizaci Splněné dětské přání najít co nejvíce handicapovaných dětí, které sní o nějakém kulturním zážitku nebo o setkání se známou osobností. Redakci dorazila spousta krásných přihlášek. Zajímá vás, po čem handicapované děti touží a jaké ceny dostanou ti, kteří se přihlásili?

Celý článek najdete zde: http://kulturniservispuls.cz/souteze/2389-splnene-detske-prani-aneb-vyhlaseni-vysledku

kulturní servis puls


Kulturní servis Puls, internetový portál o kultuře

13. února 2014

Z Kristýnky se stane hvězda muzikálu Děti Ráje

Nezisková organizace Splněné dětské přání vyhlásila 15. ledna 2014 další kolo, během něhož umožní vybranému handicapovanému dítěti prožít jedinečný den. Přání dostalo název Staň se muzikálovou hvězdou. Účastník se podívá do zákulisí, seznámí se s protagonisty muzikálu, zazpívá si s patrony Šárkou Markovou a Františkem Pytlounem a samozřejmě se podívá na představení. Na koho se usmálo štěstí tentokrát?

Celý článek najdete zde: http://kulturniservispuls.cz/splnene-detske-prani/2374-z-kristynky-se-stane-hvezda-muzikalu-deti-raje

kulturní servis puls


František Pytloun, oficiální webové stránky

únor 2014

Staň se muzikálovou hvězdou (Splněné dětské přání

V sobotu 22.2. 2014 se stane František patronem této akce a splní sen jednomu z dětí.

Celý článek najdete zde: http://www.frantisekpytloun.cz/

františek pytloun


Kulturní servis Puls, internetový portál o kultuře

7. února 2014

Staň se muzikálovou hvězdou a zazpívej si na pódiu s Šárkou Markovou

Čtvrté kolo nazvané Staň se muzikálovou hvězdou, které bude nezisková organizace Splněné dětské přání realizovat v sobotu 22. února 2014, je originální nejen svou náplní, ale i tím, že výjimečně nemá tradičně 1 patrona, ale hned dva. Prvním bude zpěvák František Pytloun. Druhou tváří se stala pěvkyně Šárka Marková.

Celý článek najdete zde: http://kulturniservispuls.cz/splnene-detske-prani/2373-stan-se-muzikalovou-hvezdou-a-zazpivej-si-na-podiu-s-sarkou-markovou

kulturní servis puls


Děti Ráje, webové stránky úspěšného hit muzikálu

únor 2014

Splněné dětské přání

Nezisková organizace Splněné dětské přání připravuje ve spolupráci s muzikálem Děti Ráje 4. kolo nazvané „Staň se muzikálovou hvězdou“, v rámci něhož splní sen dalšímu handicapovanému nebo nemocnému dítěti. Akce se uskuteční 22. února 2014 během odpoledního představení.

Celý článek najdete zde: http://detiraje.cz/index.php?main=novinky&lng=cz

děti ráje


Kulturní servis Puls, internetový portál o kultuře

28. ledna 2014

Splněné dětské přání vezme rodiny s handicapovanými dětmi na Mamutí dobrodružství

Dobrodružný příběh mamuta Mannyho, tygra Diega, lenochoda Sida a dalších oblíbených postaviček ožije v propracované show ICE AGE LIVE 2014. Nezisková organizace připravila ve spolupráci s pořadatelskou společností Live Nation speciální akci – 10 lístky chtěla obdarovat rodiny s vážně nemocnými dětmi. Zajímá vás, které děti přijedou v neděli 2. února do Prahy, aby viděli jedinečnou podívanou?

Celý článek najdete zde: http://kulturniservispuls.cz/splnene-detske-prani/2368-splnene-detske-prani-vezme-rodiny-s-handicapovanymi-detmi-na-mamuti-dobrodruzstvi

kulturní servis puls


CityBee, inspirace a servis pro volný čas v Praze

leden 2014

Hlasy světla

Charitativní koncert na podporu neziskové organizace Splněná dětská přání.

Celý článek najdete zde: http://www.citybee.cz/kultura/:/akce/29121-hlasy-svetla/
city bee


Kulturní servis Puls, internetový portál o kultuře

26. ledna 2014

Koncert Hlasy světla vynesl Splněnému dětskému přání 10 tisíc korun a let balonem

Pražský kostel svatého Šimona a Judy ožil ve čtvrtek 23. ledna charitativním koncertem Hlasy světla pořádaným pro podporu občanského sdružení Splněné dětské přání. Výtěžek z akce použije organizace k uskutečnění 4. kola pro handicapované a nemocné děti s názvem Staň se muzikálovou hvězdou. O nadpozemský hudební zážitek se postarala umělkyně Christina Johnston se sborem Boni Pueri, Collegium Floreum a Tam-Tam Orchestra.

Celý článek najdete zde: http://kulturniservispuls.cz/splnene-detske-prani/2371-koncert-hlasy-svetla-vynesl-splnenemu-detskemu-prani-10-tisic-korun-a-let-balonem

kulturní servis puls


Pražský patriot, vše o dění v Praze

23. ledna 2014

Hlasy světla. Dnešní koncert pomůže dětem

Ve čtvrtek 23. ledna se uskuteční závěrečný koncert pražského turné HLASY SVĚTLA 3D, skladatele  Roberta Jíši. Klasický koncert v novodobém stylu 3D představí špičkoví umělci ve sto členném složení pod taktovkou dirigenta Marka Štryncla.

Celý článek najdete zde: http://www.prazskypatriot.cz/hlasy-svetla-koncert-ktery-splni-detska-prani/

pražský patriot


GoOut, portál o kulturních akcích a kultuře v Praze

leden 2014

Hlasy světla: Christina Johnston + Tam Tam Orchestra + a další

Tato akce se pořádá na podporu neziskové organizace Splněné dětské přání. Britskou sopranistku Christinu Johnston doprovodí známý sbor Boni Pueri, Collegium Floreum nebo Tam-Tam Orchestra.

Celý článek najdete zde: http://goout.cz/cs/koncerty/praha/hlasy-svetla-christina-johnston-tam-tam-orchestra-dalsi/qfnp/

goout.cz


Kulturní servis Puls, internetový portál o kultuře

21. ledna 2014

Staň se muzikálovou hvězdou a zazpívej si na pódiu s Františkem Pytlounem

V sobotu 22. února 2014 zažije další dítě jedinečný den, během něhož zavítá do divadelního zákulisí, seznámí se s mnoha známými osobnostmi, nechá se zkrášlit od vizážistky a v rámci zvukové zkoušky si zazpívá se svým patronem. Tak bude probíhat 4. kolo s názvem Staň se muzikálovou hvězdou, které připravuje nezisková organizace Splněné dětské přání ve spolupráci s muzikálem Děti Ráje. Ve stejný den oslaví společnost 2 roky od svého založení.

Celý článek najdete zde: http://kulturniservispuls.cz/splnene-detske-prani/2369-stan-se-muzikalovou-hvezdou-a-zazpivej-si-s-frantiskem-pytloun

kulturní servis puls


Kulturissimo, kulturní portál

17. ledna 2014

Na koncertě Hlasy světla vystoupí Christina Johnston a Tam-Tam Orchestra

Ve čtvrtek 23. ledna 2014 se uskuteční koncert Hlasy světla, na němž vystoupí špičkoví umělci: britskou sopranistku Christinu Johnston doprovodí známý sbor Boni Pueri, Collegium Floreum nebo Tam-Tam Orchestra. Koncert podporuje neziskovou organizaci Splněné dětské přání.

Celý článek najdete zde: http://kulturissimo.cz/index.php?hlasy-svetla&detail=1815

kulturissimo


Za kulturou, magazín kulturního dění v Praze a okolí

15. ledna 2014

Hlasy světla - klasický koncert v novodobém stylu na podporu Splněného dětského přání

Rádi byste vyrazili za kulturou, ale nevíte, kterou akci si z nepřeberného množství vybrat? Zkuste koncert Hlasy světla, který se uskuteční ve čtvrtek 23. ledna 2013 v kostele svatého Šimona a Judy. Je časově nenáročný, nabízí originální zážitek a vystoupení špičkových umělců. Britskou sopranistku Christinu Johnston doprovodí známý sbor Boni Pueri, Collegium Floreum nebo Tam-Tam Orchestra. Realizovaný koncert má podpořit neziskovou organizaci Splněné dětské přání.

Celý článek najdete zde: http://www.zakulturou.cz/koncerty/hlasy-svetla-%E2%80%93-klasicky-koncert-v-novodobem-stylu-na-podporu-splneneho-detskeho-prani.html

za kulturou


Kulturní servis Puls, internetový portál o kultuře

15. ledna 2014

Splňte svému dítku sen - Splněné dětské přání spustilo nové kolo nazvané Staň se muzikálovou hvězdou

Nebylo vaší dcerušce či synovi dáno do vínku tolik zdraví, kolik byste si pro ně přáli? Z jejich neduhů je Splněné dětské přání vyléčit sice nemůže, ale dokáže jim vykouzlit úsměv na tváři a ulehčit jim od jejich běžných starostí. Jak? Jedinečným zážitkem. Přihlaste svou ratolest k účasti ve 4. kole s titulem Staň se muzikálovou hvězdou, které se uskuteční 22. února 2014 v Praze. Uvidíte představení Děti Ráje tak, jak nikdo jiný!

Celý článek najdete zde: http://kulturniservispuls.cz/splnene-detske-prani/2356-splnte-svemu-ditku-sen-splnene-detske-prani-spustilo-nove-kolo-nazvane-stan-se-muzikalovou-hvezdou

kulturní servis puls


Spokojené děti, portál pro rodiče handicapovaných dětí

leden 2014

Jedinečný koncert Hlasy světla

Rádi byste vyrazili za kulturou, ale nevíte, kterou akci si z nepřeberného množství vybrat? Zkuste koncert Hlasy světla, který se uskuteční ve čtvrtek 23. ledna 2013. Je časově nenáročný, nabízí originální zážitek a vystoupení špičkových umělců. Britskou sopranistku Christinu Johnston doprovodí známý sbor Boni Pueri, Collegium Floreum nebo Tam-Tam Orchestra. Realizovaný koncert má podpořit neziskovou organizaci Splněné dětské přání.

Celý článek najdete zde: http://www.spokojenedeti.cz/aktuality/jedinecny-koncert-hlasy-svetla

spokojené děti


Kulturní servis Puls, internetový portál o kultuře

12. ledna 2014

Co popřáli zpěváci z muzikálu Děti Ráje do nového roku 2014 neziskové organizaci Splněné dětské přání?

Muzikál Děti Ráje zakončil předchozí rok speciálním silvestrovským představením, ve kterém se objevili téměř všichni protagonisté. Kdo chce proslulou show vidět, musí si pospíšit – v divadle Goja Music Hall se bude hrát pouze do března 2014. Oslovili jsme několik účinkujících, kteří velmi dobře znají Splněné dětské přání a zeptali se jich, co by neziskové organizaci popřáli pro letošní rok.

Celý článek najdete zde: http://kulturniservispuls.cz/splnene-detske-prani/2359-co-poprali-zpevaci-z-muzikalu-deti-raje-do-noveho-roku-2014-neziskove-organizaci-splnene-detske-prani

kulturní servis puls


Táta na mateřské, informační portál pro tatínky

9. ledna 2014

Hlasy světla - klasický koncert v novodobém stylu

Rádi byste vyrazili za kulturou, ale nevíte, kterou akci si z nepřeberného množství vybrat? Zkuste koncert Hlasy světla, který se uskuteční ve čtvrtek 23. ledna 2013. Je časově nenáročný, nabízí originální zážitek a vystoupení špičkových umělců. Britskou sopranistku Christinu Johnston doprovodí známý sbor Boni Pueri, Collegium Floreum nebo Tam-Tam Orchestra. Výtěžek z akce bude věnován neziskové organizaci Splněné dětské přání.

Celý článek najdete zde: http://www.tatanamaterske.cz/hlasy-svetla-klasicky-koncert-v-novodobem-stylu

táta na mateřské


Kulturní servis Puls, internetový portál o kultuře

8. ledna 2014

Hlasy světla - klasický koncert v novodobém stylu

Rádi byste vyrazili za kulturou, ale nevíte, kterou akci si z nepřeberného množství vybrat? Zkuste koncert Hlasy světla, který se uskuteční ve čtvrtek 23. ledna 2013. Je časově nenáročný, nabízí originální zážitek a vystoupení špičkových umělců. Britskou sopranistku Christinu Johnston doprovodí známý sbor Boni Pueri, Collegium Floreum nebo Tam-Tam Orchestra. Výtěžek z akce bude věnován neziskové organizaci Splněné dětské přání.

Celý článek najdete zde: http://kulturniservispuls.cz/hudba/2353-hlasy-svetla-klasicky-koncert-v-novodobem-stylu

kulturní servis puls

 

Aktuální kolo