Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Léto ve znamení MAM Prostoru - Minibazárek a příměstské tábory!

mam prostorLéto, zdá se, dorazilo a s ním i několik zajímavých projektů. V úterý 24. června pořádá MAM prostor v Praze charitativní minibazárek. Konečně si můžete udělat místo ve svém šatníku a kousky, které vás omrzely, můžete věnovat do prodeje a udělat radost někomu dalšímu. Řešíte aktuálně program pro děti na léto? Nemáte na hlídací babičky? Nevadí, povíme vám o týdenních turnusech příměstských táborů pro děti od 3 - 11 let.

Číst dál: Léto ve znamení MAM Prostoru - Minibazárek a příměstské tábory!

Koncert skupiny 30 Seconds To Mars

30 seconds to marsAmerická skupina Thirty Seconds To Mars se 30.června 2014 vrátí do Prahy. Dějištěm jejich velkolepé show na podporu aktuálního alba Love, Lust, Faith and Dreams bude opět Tipsport Aréna.Skupinu Thirty Seconds To Mars (často označovanou jen zkratkou 30 STM) založil v roce 1998 hollywoodský herec Jared Leto se svým bratrem Shannonem jako rodinný podnik a kapelu pro zábavu. Během pár let se z ní však stala rocková ikona, který dnes stojí po boku největších amerických hudebních hvězd.

Číst dál: Koncert skupiny 30 Seconds To Mars

Kam vyrazit s rodinou na Den dětí? Tipy na různá místa po celé Praze

splněné dětské přáníBydlíte v Praze a přemýšlíte, kam se svými ratolestmi vyrazit za zábavou na Den dětí? Splněné dětské přání připravilo pár tipů na zajímavé akce – s letadly na letišti, za hvězdami do planetária, za zvířátky do Zoo Praha, nebo z pohádky do pohádky, na své si snad přijde každý.

Číst dál: Kam vyrazit s rodinou na Den dětí? Tipy na různá místa po celé Praze

Kam vyrazit s rodinou na Den dětí? Tipy na různá místa po celé republice

splněné dětské přáníVíkend 31. 5. a 1. 6. bude patřit především dětem. V Berouně, Třeboni, Milovicích, Ostravě a mnoha dalších městech připravili organizátoři mnoho zajímavých akcí. Některé jsou spjaté s pohádkami, v jiných si procvičíte své dovednosti, u dalších si zase trochu zarelaxujete. Splněné dětské přání vám přináší inspiraci, kam můžete vyrazit za zábavou.

Číst dál: Kam vyrazit s rodinou na Den dětí? Tipy na různá místa po celé republice

Aktuální kolo