Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Léto ve znamení MAM Prostoru - Minibazárek a příměstské tábory!

mam prostorLéto, zdá se, dorazilo a s ním i několik zajímavých projektů. V úterý 24. června pořádá MAM prostor v Praze charitativní minibazárek. Konečně si můžete udělat místo ve svém šatníku a kousky, které vás omrzely, můžete věnovat do prodeje a udělat radost někomu dalšímu. Řešíte aktuálně program pro děti na léto? Nemáte na hlídací babičky? Nevadí, povíme vám o týdenních turnusech příměstských táborů pro děti od 3 - 11 let.

Číst dál: Léto ve znamení MAM Prostoru - Minibazárek a příměstské tábory!

Filmová pohádka: Tři oříšky pro Popelku

tři oříšky pro popelkuOblíbená česká pohádka, kterou mají lidé spojenou především s obdobím Vánoc. Zima je však daleko a Ježíšek přijde až za půl roku, tak vám dnes Popelku s hlavní představitelkou Libuškou Šafránkovou nadělí Splněné dětské přání. V roli krásného prince, který sličnou dívku zachrání, zapůsobil na dámské publikum herec Pavel Trávníček.

Číst dál: Filmová pohádka: Tři oříšky pro Popelku

Animovaná pohádka: O hladovém syslíkovi

o hladovém sysloviMilé děti, dnes si pro vás Splněné dětské přání připravilo krátkou pohádku, která je kreslená. Seznámíte se s veselým syslíkem, který se bezmyšlenkovitě toulá a neustále hledá, co by kde schramstnul dobrého. Střídá pole za polem, až narazí na cestu z farmy, která vypadá lákavě – auta po ní denně odváží čerstvé ovoce a zeleninu. Pro mlsné zvířátko je to vskutku slibná příležitost, jak by si mohlo nacpat tlamičku. To ale ještě netuší, co bude muset podstoupit.

Číst dál: Animovaná pohádka: O hladovém syslíkovi

Společnost Coface podpořila Splněné dětské přání finančním darem

coface dar pro splněné dětské přáníCoface je původem francouzská firma, která má v současné době přímé zastoupení v 66 různých zemích po celém světě, včetně České republiky. Přispívá k fungování a růstu firem i k vytváření klimatu důvěry mezi jednotlivými ekonomickými subjekty. A právě důvěryhodnost byla spojovacím prvkem pro Coface a neziskovou organizaci Splněné dětské přání, které začala pomáhat.

Číst dál: Společnost Coface podpořila Splněné dětské přání finančním darem

Aktuální kolo